Jennifer Aniston ja Justin Theroux on kanakasvatajad, mitte nudistid

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Theroux ja Jennifer Aniston.
Justin Theroux ja Jennifer Aniston. Foto: SCANPIX

Mida teevad Jennifer Aniston ja Justin Theroux vabal ajal oma kodus?

Kasvatavad kanu? Jah. On nudistid? Ei.

Kolmapäeva õhtul lükkas 44-aastane Jennifer saates «Chelsea Lately» ümber hiljutised kuulujutud, nagu tema ja ta kihlatu Justin oleksid kodus olles kogu aeg alasti.

«Me ei kõnni kodus paljalt ringi. Me teeme seda siis, kui see on sobilik. Justin tunneb end oma nahas piisavalt mugavalt,» seletas Jennifer.

Ta jätkas: «Selline kuulujutt on täiesti ajuvaba. Kui me oleksime nudistid, siis kuidas me oma kanu kasvataksime? Kas me kõnniksime aias paljana ringi ja otsiksime nende mune taga?»

Saatejuhi üllatunud nägu nähes seletas Jennifer: «Me ei kasvata neid tegelikult, me lihtsalt pärisime nad. Nüüd hoiame me neid elus».

Jennifer tunnistas, et kanade omamise juures on kõige toredam see, et neil on nii palju mune, vahendab People. Kuigi nende tuttavatel on munadest juba villand, võtavad tema ja Justin iga kord kellelegi külla minnes veini asemel kaasa resti mune!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles