TRAAGILINE ÕNNETUS/ Usheri poeg oleks peaaegu uppunud

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher.
Usher. Foto: SCANPIX

Usheri poeg Usher Raymond V toimetati esmaspäeva õhtul haiglasse pärast seda, kuid ta oleks kodubasseinis ujudes peaaegu uppunud, vahendab Radar Online.

5-aastane Usher V oli koos oma tädiga basseinis, kui tema mänguasi äravoolu kinni jäi ning poiss sukeldus seda ära tooma. Õnnetuseks jäi ka tema käsi sinna kinni.

Tädi proovis poissi mitu korda lahti päästa ning kui see ei õnnestunud, hüppas basseini Usheri teenijanna, kuid ei suutnud poissi samuti aidata. Seejärel hüppasid vette kaks töömeest, kel õnnestus väike laps vabastada.

USA Today vahendab, et Usher polnud õnnetuse ajal kodus, kuid jõudis koju just siis, kui lapsele oli kunstlikku hingamist tehtud ning sõitis koos temaga haiglasse.

Usher V on Usheri ja tema eksabikaasa Tameka Raymondi poeg. Tamekal puudub Usher V ja tema väikese venna Naviyd Ely hooldusõigus.

Väga traagiliselt suri Tameka 11-aastane poeg eelmisel aastal skuutriõnnetuses. Kuu hiljem loobus Tameka laste hooldusõigusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles