Raadio Pärnu kutsub rattaretkele

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu toimunud Roheliste rattaretk.
Tänavu toimunud Roheliste rattaretk. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Reedel kell 12 stardib Vallikäärust Raadio Pärnu rattaretk, mis lõppeesmärgina suundub hotelli Strand haljasalale perepiknikku pidama.


Retke eesmärk on propageerida sportlikku eluviisi ja testida, kui mugav ja ohutu on Pärnu teedel rattaga sõita, selgitab Raadio Pärnu.



Rattasõidu propageerija Sirje Soovik hindas rattaretke ideed positiivseks, sest inimeste jaoks on ühine sportlik tegevus alati teretulnud. Ta rõhutas, et Pärnu linnas peab olema väga tähelepanelik, sest ratturitega juhtub vaatamata teavitustööle liiga palju õnnetusi.



Rataste paraad alustab kell 12 Vallikäärust. Edasi liigutakse vana silla alt Port Artur 2 ette, kus tehakse esimene vahepeatus, et kõik huvilised liituda saaksid. Järgmine peatus on linnavalitsuse juures, kus raadiotöötajad annavad suvepealinna linnaisadele üle kingituse. See peaks olema linnajuhtidele ergutav energiasüst, äratama nad talveunest ja aitama neid sulanduda suvistesse tegemistesse.



Linnavalitsuse eest lahkudes suundub ratturite kolonn Strandi haljasala poole, kus alustab kell 13 perepiknik. Toimuvad lustlikud võistlused ja peremängud. Piknikulised peaksid kaasa võtma teki ja piknikukorvi, jäätist saab osta kohapealt ja suupisteid pakub Strand.



Rattaretke kogupikkus on veidi alla 5 kilomeetri. Paraad toimub ürituse “Tere, Raadio Pärnu suvi!” raames.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles