Kuursaal tervitab suve kolm päeva

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Smilers eesotsas Hendrik Sal-Salleriga aitab Pärnus suve tervitada.
Smilers eesotsas Hendrik Sal-Salleriga aitab Pärnus suve tervitada. Foto: Ardi Ilves

Reedest pühapäevani toimuvad Pärnu kuursaalis astronoomilise suve tervitamise üritused, kuhu sisse mahuvad nii surfivõistlus, Smilersi kontsert kui karaokevõistluse finalistide väljaselgitamine.

Kuursaali programmijuhi Urmas Lassi teatel saab üritustesari „Tervitame Pärnu suve mönuga" alguse reedel kell 20, kui antakse avastart võistlussarjale Metaxa Cup.

„Tegemist on võistlusega, kus võistlejad peavad võimalikult kaua vastu pidama mehaanilisel surfilaual," selgitas Lass. „Suve jooksul toimub kolm etappi ja võitja selgub augustis."

Reedeõhtuse programmi sisustavad Raadio Elmar ja ansambel Smilers.

Bändi eestvedaja Hendrik Sal-Saller lubas kogu bändi nimel reedeks ilusat suveilma ja kontserdil kokkuvõtet bändi lugude paremikust, alustades esimese plaadi hittidest "Tahan sind" ja "Lähme sõidame".

Smilers nokitseb fännide rõõmuks stuudios uue loo kallal, mis peaks raadiotesse jõudma lähinädalail.

Elmari üritusele kohaselt mängitakse palju eesti muusikat ja jagatakse auhindu.

Laupäeval lööb kuursaali juures oma stuudio püsti Raadio Pärnu.

„Eetrisse paisatakse 13 tundi otsesaateid kuursaalist," lubas Lass. „Pärnus sõidavad ringi vuntsidega mehed Dodge'i autol ja küsivad pärnakate käest, mida nad arvavad suve algusest, suvest Pärnus, ja jagavad tasuta pääsmeid õhtusele üritusele koos väikese
kinkekotiga."

Õhtust programmi veavad Raadio Pärnu DJd Elmu Sadulsepp, Rivo Tettermann ja õhtujuhid Ahti Puudersell ning Lauri-Kare Laos. Esineb ansambel Hellad Velled.

Pühapäeval kell 16 toimub pidulik kuursaali suvelipu heiskamine, lipu tõmbavad vardasse 3aastane Dan Martin ja 16aastane Kaisa. Üritusel esineb Pärnu noorte
puhkpilliorkester.

Kell 17 jätkub pidulik tseremoonia pühapäevase tasuta kontserdiga, kus esinevad Veiko Rea akordionil ja Indrek Palu viiulil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles