Eetrimängus selgus tuntuim kohalik ajakirjanik

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Kalev Vilgats.
Pärnu Postimehe arvamustoimetaja Kalev Vilgats. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Raadio Pärnu kuulajad teavad Pärnu Postimehe ajakirjanikest kõige rohkem arvamustoimetaja Kalev Vilgatsit, selgus eilsest Raadio Pärnu eetris kõlanud Pärnu Postimehe eetrimängust.


Kuulajatel paluti öelda üks Pärnu Postimehe ajakirjanik, kes neile esimesena meelde tuleb. Enim nimetati Eesti suurimaks ajakirjanikuks tituleeritud Kalev Vilgatsit ja teisena sotsiaalsete lugude kirjutamisega tuntuks saanud Grete Naaberit. Vastanute vahel läks loosi Pärnu Postimehe poole aasta tellimus.

Esimest korda Raadio Pärnus olnud Pärnu Postimehe eetrimängus päriti raadiokuulajatelt peale kohaliku lehe ajakirjanike nimede muudki.

Raadio eilsesse hommikuprogrammi pidi mahtuma kolm küsimust. Enne kui Raadio Pärnu töö elektrita jäämise tõttu katkes, jõudsid saate tegijad esitada küsimuse värskes lehes ilmunu kohta ja auhinnaks ära anda Pärnu Postimehe esimese lehenumbri kujundusega autoritassi, mille autor on Mare Vichmann.

Pärnu Postimehe ühe kuu tasuta tellimuse sai raadiokuulaja, kes teadis, millele oli pühendatud Eesti esimene laulupidu ja kuidas on see sündmus ajalehegagi seotud.

Eilsesse hommikuprogrammi plaanitud kolmas küsimus - “Millist nime kannab Pärnu Postimehe ja teiste kohalike ajalehtede ühine võrguvärav?” - jõudis kuulajateni täna. Õige vastus – 24tundi – toob vastajale Pärnu Postimehe nüüd kolme kuu jooksul tasuta koju.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles