Nigella Lawsoni eksabikaasa Charles Saatchi ähvardas enesetapuga

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nigella Lawson
Nigella Lawson Foto: SCANPIX

Briti kuulsa koka Nigella Lawsoni eksabikaasa, miljonärist kunstikoguj Charles Saatchi ähvardas väidetavalt enesetapuga, kui naine teda tagasi ei võta.

Mees olevat Lawsonile saatnud sõnumi, milles ta ähvardas end tappa ning et naise vaikimine ajab ta hulluks, edastab New York Post.

Paari skandaal sai alguse juunis, kui kõmufotograafid jäädvustasid, kuidas Saatchi ühes Londoni restoranis oma naise kaela ümbert kinni haaras nagu oleks teda kägistanud.

Need pildid jõudsid Briti ja maailma meediasse. Saatchi püüdis hiljem juhtunut selgitada, et ta tegi sellisel viisil oma seisukohta selgeks ning tegemist oli naljaga.

Lawson kolis nende ühisest kodust koos lastega välja. Saatchi andis lahutuse sisse. Hiljem tegi sama ka Lawson. Nüüdseks on nende lahutus jõustunud.

«Charles on viimasel ajal ebastabiilseks muutunud. Ta saadab Nigellale pidevalt sõnumeid ja püüab helistada. Ühel hetkel ta palub andestust ja siis hakkab jälle kiusama,» laususid sõbrad.

53-aastase Lawsoni ja 70-aastase Saatchi ühisvara suurus on umbes 230 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles