TEEN CHOICE AWARDS: emotsionaalne «Glee» trupp pühendas võidu Coryle

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Glee» trupp Teen Choice Arardsil.
«Glee» trupp Teen Choice Arardsil. Foto: SCANPIX

«Glee» trupi armastatud liige Cory Monteithi lahkus siit maailmast traagiliselt selle suve alguses ning nüüd pühendas Teen Choice Awardil parima telekomöödia auhinna võitnud sarja trupp võidu 31-aastaselt nende seast lahkunud näitlejale.

Sarja viies hooaeg jätkub teleekraanil sel sügiselt, kuid kahjuks ilma Coryta, kes mängis Finn Hudsonit.

Sarja staar Amber Riley tänas fänne nende kõigutamatu toetuse eest. Ta sõnas: «Kuigi me kaotasime kellegi, keda me väga armastasime – keda ka teie armastasite – oleme me õnnelikud, et sari järgmisel hooajal jätkub. Cory oli meile nii isa kui ka venna eest. Te teate, et ta oli alati valmis autogramme jagama. Ta armastas oma fänne nii väga. Seega meie venna ja klassivenna nimel võtame me selle auhinna vastu».

Cory tüdruksõber Lea Michele võitis auhinna kui parima telekomöödia näitlejanna ning ka tema avaldas oma kõnes Coryle austust, vahendab Daily Mail.

«Ma tahtsin täna siin olla, et isiklikult teid kõiki tänada ning öelda, kui palju teie armastus ja toetus mulle nende raskete nädalate jooksul tähendas,» ütles pisaratega võitlev 26-aastane Lea. «Ma ei kahelnud selles ka enne, kuid te olete kindlasti maailma parimad fännid!»

Ta jätkas: «Ma tahan selle auhinna pühendada Coryle ning kõigile, kes armastasid ja austasid teda sama palju kui mina. Ma luban, et tänu teie armastusele saame me sellest koos üle. Cory oli väga eriline nii minu kui ka maailma jaoks. Me olime õnnelikud, et saime osa tema imelisest talendist, tema suurepärasest naeratusest ja tema ilusast, ilusast südamest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles