Usherile jääb laste hooldusõigus siiski alles

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usher lohutab kohtus oma eksnaist Tameka Raymondit.
Usher lohutab kohtus oma eksnaist Tameka Raymondit. Foto: SCANPIX

Pärast seda kui Usheri ja tema eksnaise Tameka Raymondi poeg oleks eelmisel nädalal peaaegu uppunud, nõudis Tameka endale kohtu vahendusel laste täielikku hooldusõigust.

Atlanta kohtunik aga Tameka nõudmisele vastu ei tulnud ning Usheril jääb paari kahe lapse hooldusõigus siiski alles.

Tameka advokaadi sõnul ei hoolitse Usher laste eest piisavalt ning tihti kasvatavat lapsi Usheri õde ja teised sugulased. Lisaks väitis advokaat ka, et Usher teatas Tamekale lapsega juhtunud õnnetusest alles tunni aja pärast ning ka hiljem ei vastanud telefonikõnedele ja meilidele.

Eksnaine süüdistas õnnetuses Usheri õde Rena Odenit ning väitis ka, et Rena on laste kasvatamises tihti liiga range, vahendab Hollysoop.

Kohtunik aga hoopis kiitis Rena tegutsemist, sest poisi tädi tegi lapsele pärast veest välja toomist kiiresti kunstlikku hingamist ning helistas kiirabisse.

Õnnetus Usher Raymond V-ga leidis aset esmaspäeval kui viieaastane laps koos Usheri õega basseinis mängis ning ta käsi äravoolu kinni jäi ning ta oleks peaaegu uppunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles