Kuula! Vahur Valgmaa avaldas oma esimese DJ singli - Children

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vahur Valgmaa avaldas oma esimese DJ singli - Children
Vahur Valgmaa avaldas oma esimese DJ singli - Children Foto: Kristel Vask

Eelnevalt Nexuse, Koit Toome, Rolf Juuniori ning Artjom Savitskiga koostööd teinud ning hetkel Austraalias elav muusikaprodutsent Vahur Valgmaa avaldas oma esimese DJ singli - Children.

Vokaalse panuse loole andis mitmetest teistes projektides osalenud Tartu lauljatar Janice (Jaanika Merelaht). Eelmise nädala lõpus internetti ja raadiotesse jõudnud singel Children kogus põguse promo tulemusel, kuid siiski ootamatu üllatusena üle 20 000 vaatamise.

Peamiselt Facebooki reklaamikanalina kasutades on lugu kuulatud üle maailma

Parim tagasiside on olnud lisaks Eestile Lõuna-Koreast. Valgmaa: Children on veidi rohkem peavoolu sõbralikum kui teised lood, mis olen viimati teinud ja mis tegemisel. Üheks eesmärgiks on tutvustada lauljatar Janice' ja mind ennast laiemale kuulajaskonnale.

Loo sõnum on filosoofilise alatooniga ja kirjeldab situatsiooni, kus vaatlejana näed inimkonna arengut alles lapsekingades, isegi primitiivsena. Children esitab küsimuse, milline oleks elu siis, kui me kõike meie ümber toimuvat paremini mõistaks.

Kuula lugu! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles