Simon Cowelli beebiemme lahutas oma abikaasast

Elu24
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simon Cowell, kelle hinnanguline väärtus on 550 miljonit, ei plaani enda vara poeg Ericule jätta. «X Factori» kohtunik ütles, et ta ei usu varanduse edasiandmisest põlvkonnast põlvkonda. «Pärand peab olema see, et annad piisavale hulgale inimestele võimaluse, et neil läheks hästi, jagades seejuures nendega ka enda aega, õpetades seda, mida oskad. Jätan enda varanduse kellelegi, ilmselt heategevusele – lastele ja koertele.»
Simon Cowell, kelle hinnanguline väärtus on 550 miljonit, ei plaani enda vara poeg Ericule jätta. «X Factori» kohtunik ütles, et ta ei usu varanduse edasiandmisest põlvkonnast põlvkonda. «Pärand peab olema see, et annad piisavale hulgale inimestele võimaluse, et neil läheks hästi, jagades seejuures nendega ka enda aega, õpetades seda, mida oskad. Jätan enda varanduse kellelegi, ilmselt heategevusele – lastele ja koertele.» Foto: SCANPIX

Simon Cowelli keerukas situatsioon muutus just natukese lihtsamaks. Simoni armuke ja temast lapseootele jäänud Lauren Silvermani ja tema eks-abikaasa Andrew Silvermani lahutus jõudis lõpule.

Kuigi Laureni ja Simoni afääri tõttu lootis Andrew saada nende seitsmeaastase poja täielikku hooldusõigust, pidi ka leppima ühise hooldusõigusega. Laureni pangakontole lisandub kaks miljonit dollarit, kirjutab Star Magazine.

«Nagu ma olen ka varem sõnanud, oli minu jaoks tähtis lahutusega võimalikult kiiresti lõpule jõuda. Nii oli kergem meie pojale, keda me mõlemad väga armastame. Ma ootan oma elus uue peatüki alustamist,» kommenteeris Andrew.

Olukord Simoni jaoks aga siiski veel väga lihtne pole: kui tema töötab Los Angelese, plaanib Lauren jääda edasi New Yorki. See lisab tema ja Laureni suhtele (mida nad jätkata plaanivad) kindlasti lisapingeid eriti siis kui beebi sünnib.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles