Sulesepp Justin Petrone suhtes algatati väärteomenetlus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perekond Petrone. Justini kirjatööd, mis väidetavalt lausa end välja pressivad, on armastusavaldused Epule.
Perekond Petrone. Justini kirjatööd, mis väidetavalt lausa end välja pressivad, on armastusavaldused Epule. Foto: Elmo Riig / Sakala

Robbie Williamsi kontserdilt koos kahe lapsega koju sõitnud sulespp Justin Petrone peeti  Kesk-Eestis Kükita kandis politseipatrulli poolt kinni pisut kummalise sõidumaneeri tõttu. Politsei kõrvaldas vaid kehtiva USA juhiloa omaniku roolist ja jättis ta lastega sõiduõigust omavaid sõpru või Viljandis olevat kaasat ootama, vahendab Õhtuleht. 

«21. augusti öösel kella 2.30 ajal pidas politsei Tallinna–Tartu maantee 85. kilomeetril kinni sõiduki, mille juhil puudus Eestis kehtiv juhtimisõigus,» annab politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Hedy Tammeleht juhtumi kohta Õhtulehe veergudel ametliku versiooni.

Iga riigi liiklusreeglites on Tammelehe sõnul teatud erinevusi ning kõikjal lähtutakse sellest, et kohaliku autokooli läbimine annab riigis alaliselt elavale või pikemalt peatuvale inimesele kindluse kohalikus liikluses korrektselt käituda.

Justin kirjutab oma blogis, et antud juhtum oli tema elu kohutavaim öö. Lõpuks õnnestus Petronel politseinike käest siiski pääseda. NImelt peale väärteo menetluse paberite vormistamist läksid politseinikud Kükita Grilli sööma, andes sellega kaudselt süüdlasele  võimaluse omavoliliselt teed jätkata, kirjutab Õhtuleht.

Mida arvad sina, kas eesti ametivõimud võiksid paremini oma reegleid siia sattunud välismaalastele tutvustada ja olla pisut leebemad näiteks kell kolm öösel lastega teele jäänud staažika juhi suhtes?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles