Rõõmus: laulupeoks saab kõik valmis

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Rõõmus.
Riho Rõõmus. Foto: Raigo Pajula

Kuigi Tallinna lauluväljakul käivad praegu hoogsad ehitustööd, kinnitas lauluväljaku juhataja Riho Rõõmus, et peo ajaks saab kõik valmis nii nagu planeeritud.

Uuendusi on mitmeid - laululava renoveeritud siseruumid pakuvad esinejatele mugavamat äraolemist ja seal tekivad paremad tingimused ka meditsiiniabi pakkuda, vahendas ERR Uudised «Aktuaalset kaamerat».

Lõppjärgus on uue 100-kohalise välitualeti ehitus ning publiku rõõmuks on valminud ka uued pingid. Koos klapptoolidega jagub peol istekohti peaaegu 25 000 pealtvaatajale.

«Virumaa mehed tegid suure hulga uusi Eestimaa puupinke, mis esmaspäeval siia kohale jõuavad ja mide me siis lauluväljakule laotama hakkame,» selgitas Rõõmus.

«Meil on siin tõesti hästi palju töid just kõige viimases lõppjärgus. Kõigi kuulajate ja lauljate hingerahuks ma võin aga öelda, et kõik, mis planeeritud saab tehtud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles