Tarmo Leinatamm rääkis esimest korda võitlusest vähiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Leinatamm
Tarmo Leinatamm Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Esmaspäeval sünnipäeva tähistav dirigent Tarmo Leinatamm on viimastel aastatel avalikkuse tähelepanu vältinud, sest ta põeb vähki.

«Ma kaks aastat tagasi sain teada, et ma ei ole siin päris üksi, et mu sees on üks väike kaaslane ja nii me kahekesi temaga seda leiba jagame,» rääkis Leinatamm ETV saates «Ringvaade», vahendab Menu.

Leinatamm tunnistas, et diagnoosist teadasaamine oli raske ning tema haigusest teadsid kuni tänaseni väga vähesed - vaid kõige lähemad inimesed.

«See ei ole mulle esimene kord, kus selliste raskete terviseprobleemidega peab koos olema. Südameprobleemid on mind palju õpetanud,» rääkis Leinatamm.

Leinatamm tunnistas, et ta võtab küll vastu kõik meditsiinilise abi, kuid ta otseselt ei võitle vähi vastu: «Väga harvad on need juhud, kus inimesed saavad sellest haigusest lahti. Suur osa elab sellega oma viimse päevani välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles