Igor Mang: praeguse tsivilisatsiooni aeg on lõppemas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Mang
Igor Mang Foto: TV3

Astroloog Igor Mang on Eesti tuuril ja peab rohkearvulisele publikule loenguid.

Tähetark rääkis TV3 «Seitsmestele uudistele», et meie praeguse tsivilisatsiooni aeg on peagi lõppemas ja ees ootab uus kord.

«Selle tsivilisatsiooniga ongi nüüd lõpp. Me elame ju lõpu aegadel. Te kõik näete,» kuulutas Mang. «See on Veevalaja maailmavaate sünd. Toimub uus nägemus, uus paradigma, uus elu koordinatsioonisüsteem. Ja vaat nüüd me jõuame kõige tähtsama sünni juurde. See on neljas sünd, millest räägib talvine pööripäev.»

Mangi sõnul on uue maailma juures kõige tähtsam usu tagasitoomine inimestele. Tema sõnul pole vahet, millist usku inimene on, sest kõik usud on õiged. Uskmatu inimene aga uude maailma ei sobi. Nii on see aegade algusest alati olnud.

«Põhiseaduses peab olema kirjas, et usutakse ka jumalat. See näitab, et on arenenud, ärganud ühiskond, kes saab aru, et temast on ka midagi kõrgemat,» seletas ta.

Mangi arvates peaks Eestis kõige tähtsam olema taarausk, mis võiks olla lausa riikliku kaitse all.

Mang on ka pisut solvunud, et meie poliitikud horoskoopidesse ei usu.

Vaata lähemalt TV3 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles