Täna esitleb MTV «Kuulsuste edetabelis» oma lemmikvideoid ansambel Popidiot

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popidiot esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood
Popidiot esinemas Tallinn Music Weeeki raames üritusel «MTV presents» klubis Hollywood Foto: Jelena Rudi

Täna, 1. juulil kell 22:00 esitlevad MTV Eesti saates «Kuulsuste edetabel» oma lemmikvideoid Eesti-Soome sünt-popi trio, värske MTV FRESH auhinna laureaadi Popidioti liikmed Hendrik Luuk, Matti Peura ja Rein Fuks.

Popidiot tegi möödunud nädalal MTV Baltikumi eetris menuka debüüdi, pälvides oma esikvideoga loole «Hanging On Friday» MTV nädala kõrgeima rotatsiooni ning FRESH auhinna, platseerudes sellest nädalast MTV edetabelis World Chart Express ning olles üks uutest Balti TOP 20 edetabelisse pürgijaist.

Eelseisvas saates valivad ja tutvustavad popidioodid videoid nii MTV kullafondist kui ootuspärasest indie/reivi/elektro/sündipopi spektrist. Muuhulgas saab televaataja teada, milline video võiks kuuluda kõigi tulevaste rokkstaaride õppekavasse, mis on kõigi aegade legendaarseim geihümn ning mis toimus aastaid tagasi Tartus Liisi Koiksoni plaadiesitlusel.

Popidioti «Kuulsuste edetabeli» kordused MTV’s laupäeval, 4. juulil kell 23:00 ja teisipäeval, 7. juulil kell 01:00.

Järgmisel kolmapäeval, 8. juulil kell 22:00 näitab MTV Eesti tänavusel Rabarocki festivalil filmitud thrash metali kunni Anthraxi «Kuulsuste edetabelit».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles