Ilmatüdruk Marvi on «See tüdruk»

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marvi Vallaste
Marvi Vallaste Foto: Kanal 2

Kolmapäeva õhtul esitles Kanal 2 «Reporteri» ilmatüdrukuna tuntust kogunud lauljatar Marvi Vallaste lähematele sõpradele intiimses õhkkonnas uut singlit.


Plaadikatsikule kutsutud kogunesid Kultuse (varem tuntud ka Kultase ja Moskva nime all) lokaali teise korruse sakstekambrisse. See ruum pole ju suurem kui rikka mehe magamistuba, nii kujunes külaliste vahel kokkuhoidev õlatunne. Diivaväärilise pooletunnise hilinemisega libises kuldses kleidis neidis improviseeritud lavale ning tänas oma armsal ja vahetul moel kohaletulnuid. Eriti soojade sõnade osaliseks said Fred Krieger ja Stig Rästas, kelle kaasabita poleks see singel sündinud.

Järgnes viielooline minikontsert, kus tulid loomulikult esitlusele ilmalauluna Reporteri vaatajatele igituttvaks saanud «Sa ja ma», mullu telesaate «Tantsud tähtedega» auks kirjutatud «Koos nii hea» ning lõpuks õhtu nael, «See tüdruk». Uus laul kõlab lauljatari senise loominguga võrreldes mõtlikumalt ning sügavamalt. Marvi hingestatud silmadest võis uskuda, et tunded, millest kõneleb tekst, pole noorukese artisti südant puudutamata jätnud.

Saaremaalt pärit Marvi lõpetas mullu Otsa-kooli pop-jazzi eriala, esines Kanal 2 uudistesaates ilmaneiuna ning valiti eelmisel aastal raadio Elmar kuulajate poolt parimaks uueks muusikuks.

Kuula uut lugu http://www.myspace.com/marvivallaste ja ütle, mida arvad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles