Inno ja Irja Tähismaa plaanivad Eurovisioonile minekut

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inno Tähismaa USA-s aprillis 2008
Inno Tähismaa USA-s aprillis 2008 Foto: Erakogu

«Jah, jutt vastab tõele. Plaanime koos Irjaga poistele kaasa elama minna. Tore punt, miks mitte. Ja Irja pole varem Eurovisioonil käinud ka,» vastab kulutulena levivatele kõlakatele perekond Tähismaade plaanist Eurovisiooni lauluvõistlusele sõita reipalt praegu USAs koos kaasaga viibiv

Inno Tähismaa.

«Olen ise varem Eurovisioonil mõnel korral käinud, oma ekskaasa Ingridiga.»

«Mina aitasin tal siis tõlkida ning lood ja pildid Eestisse saata. Olin kohal Jeruusalemmas, siis Stockholmis ja Tallinnas ka. Ingridile maksis reisi kinni «Kroonika», mina pidin alati ise maksma.»

Seekordse Eurovisiooni reisi maksab miljonäridest kunstnikepaar loomulikult ise kinni.

Küsimusele, kuidas suurejoonelise kohvik-öömaja plaan ka paarikesel Tartus edeneb, vastab Inno rõõmsatujuliselt:

«USAst oleme tagasi umbes kuu aja pärast ja meie miljonid ainult kasvavad. Kusjuures siin USAs kasvab raha lausa puu otsas.»

Kuna hetkel on meil Tartusse kohviku rajamisega tänu linnavalitsusele raskusi, siis ehk vaatame ka siin USAs ringi. Dollari kurss on väga soodne, ehk hoopis rajada siia oma kohvik.»

«Praegu on siin ettevõtmisi väga lahe alustada, kõik on odavalt müügis. Nii et siis peab meie kohvikus kohvitamiseks üle ookeani sõitma, vähemalt esialgu. Kuni me Euroopasse laieneme oma ketiga.»

«Siis on meil kavas veel oma raamat siin USAs välja anda. Just käivad läbirääkimised kirjastajaga. Aga seniks kohtumiseni Eurovisiooni lauluvõistlusel!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles