Kelly Rowland põdes valgete koolis identiteedikriisi

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Rowland
Kelly Rowland Foto: AKIRA SUEMORI/AP
Lauljatar Kelly Rowland rääkis oma kooliaega meenutades, et põdes identiteedikriisi, sest oli ainus mustanahaline laps kogu koolis.

Staari sõnul tundis ta, et ei kuulu teiste sekka ja suutis oma välimusega alles kahekümneseks saades leppida, vahendab Femalefirst.

«Lapsena oli mul identiteedikriis. Käisin koolis, kus enamik lapsi olid valged ja mina olin ainus must tüdruk,» meenutas 28-aastane kaunitar.

«Mäletan, et mõtlesin, et ma ei taha nii tumeda nahaga olla, et tahan natuke heledam olla. Ma ei tahtnud mina ise olla ja see oli probleem,» meenutas Rowland.

«Vanemaks saades võtsin omaks selle, kes ma naisena olen,» lisas lauljatar.

Rowland rääkis, et iseendaga sõbraks saamise juures aitas teda palju toonase bändikaaslase Beyonce ema Tina Knowles.

«Tina Knowles oli see inimene, kes mul oma identiteedikriisist üle saada aitas. Mäletan, et ta pani mu peegli ette ja istuma ja ütles, et tüdruk, vaata, kui ilus sa oled! Ta pani mu end oma nahas tõeliselt mugavalt tundma,» meenutas lauljatar.

«Ta oli mu juuste ja stiiliga tegelemisel suurepärane, sest ma ise ei osanud endaga midagi peale hakata. Tal oli uhke juuksurisalong, kus töötasid lahedad inimesed ja ma mõtlesin, et jumal küll, ma armastan seda naist! Ma armastan tema stiili ja ta on naisena nii lahe!» lõpetas Rowland.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles