Ansambel Sobe pühendas möödunud aasta aprillisündmustele laulu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Sobe oma plaadi esitluskontserdil
Ansambel Sobe oma plaadi esitluskontserdil Foto: www.sobe.ee

Ansambel Sobe on valmis saanud uue singli nimega «Võõral maal», mis on inspireeritud möödunud aasta pronksööst.



Bändi üks lauljatest, «Eesti otsib superstaari» osaleja Kaidi Feldmann kommentaaris Elu24.ee’le, et lugu on nende uue albumi «Tabatud hetk» viimaseks singliks.


Loo sõnumi võtab teksti autor Margo kokku järgmiselt:
«Sageli arvame, et oleme avatud maailmavaatega, leplikud ning valmis aktsepteerima meie jaoks võõraid ja arusaamatuid nähtusi.Tegelikult see kahjuks nii ei ole.

Ootamatud olukorrad ja kriisisituatsioonid toovad välja meie tõelise palge, millega sageli kaasnevad ka meie enda jaoks üllatavad reaktsioonid. Eesti elus ei ole kahjuks enam võõrad rassiline ja rahvuslik diskrimineerimine, kellegi halvustamine mingi välise erinevuse pärast.

«Võõral maal» on sellegi poolest järjekordne püüd neid mõttemaailma barjääre murda, sest kui me elame üheskoos, siis peame ka üksteisega arvestama. Unistada ju võib ...»


Sobe alustas tegevust aastal 2000 ning nende singel «Love Pioneers» vallutas raadiote edetabeleis kõrgeid kohti. Aastate jooksul on ansambli koosseis mõnevõrra muutunud. Sobe kui eestikeelse omadussõna tähendus on ÕSi järgi sobiv, paras, lahe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles