Suvegalerii: Pärnus on rahvast hõredalt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu suvi 2009
Pärnu suvi 2009 Foto: paparatso
Eestimaa suvi on heitlik. Täna paistab päike, homme kallab nagu tõrrest. Isegi suvepealinnas Pärnus, kus juulikuus käib tavaliselt vilgas seltsielu, oli eelmisel nädalal puhkajaid hõredalt.

«Võtsin nädalakese puhkust ja otsustasin selle veeta Pärnus, kus peaks suviti üsna lõbus olema, aga võta näpust, ilm oli kehvake, rahvast oli vähe ja juba kolmandal päeval tuli hirmus kass peale,» pajatas üks pealinna tagasi pagenud puhkaja.

«Meeleolu ei päästnud seegi, et öömajaga seekord muret polnud ning söögi-ja joogikohtades ruumi laialt. Kaua sa ikka seal pooltühjal terrassil passida viitsid. Turistegi tundus olevat vähem, kui tavaliselt, räuskavatest soomlastest rääkimata. Hea rahulik oli, aga näed sellist asja Pärnust nagu ei otsigi,» kurvastas suvitaja.

Jah, tõepoolest, eelmise nädala ilm oli Pärnus heitlik. Merevee temperatuur oli keskmiselt +18 ja õhk kohati vaid +17 kraadi. Sel nädalavahetusel pidi temperatuur tõusma siiski kuni +29 kraadini.

Kuna nädalavhetus on päikese ja soojaga peibutamas, siis seda tuleks kindlasti ära kasutada, sest Kuusetaadi sõnul ei tarvitse lähiaeg paremat pakkuda!

Vaata lisaks Pärnu selle nädala ilmaennustust SIIT.

Kiika ka pildigaleriid suvisest Pärnust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles