Suitsupakk läks maksma üle 23 000 000 000 000 000 dollari

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameeriklane Josh Muszynski ostis New Hampshires tanklast paki sigarette ja tasus ostu eest krediitkaardiga.


Suur oli mehe üllatus, kui ta hiljem netipanka sisenedes avastas, et ta on pangale võlgu 23 148 855 308 184 500 dollarit, kirjutab Helsinkin Sanomate võrguväljaanne. «Ma ise arvasin, et olen ikka paarisaja dollariga plussis,» oli mees hämmeldunud.

«Sellist summat ei jaksa maksta mina ega mu lapsed ega lapselapsed. Mul tekkis tunne, et olen Euroopa ära ostnud,» rääkis Muszynski kohalikule telekanalile. Sigarettide eest kontolt maha arvatud summa on 2000 korda suurem kui Ameerika Ühendriikide riigivõlg, mis on ametlikult 11 500 miljardit dollarit.

Mees võttis ühendust kõigepealt tankla ja siis pangaga. Pärast kahetunnist asjaajamist sai ta lahti megavõlast ning 15 dollari suurusest trahvist kontomäära ületamise eest.

Bank of America esindaja ajas süü krediitkaardikompanii VISA kaela, VISA omakorda soovitas tohutu apsaka autoreid otsida pangast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles