«Unelmate pulma» võitjad: arvasime ise, et jääme kolmandaks!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa kleidiproovis
Liisa kleidiproovis Foto: Kanal 2

1. mai õhtul kuulutati Liisa ja Dima televaatajatelt saadud 8520 häälega saate «Unelmate pulm» võidupaariks. Auhinnaks saadud saja külalisega suur pulmapidu peetakse maha juba 10. mail ning läbi Kanal 2 eetri saavad kõik Vihterpalu mõisas toimuvale kaasa elada.



Liisa Langi

(19) ja

Dmitri Oništšenko

(30) peavad saate jooksul saadud kogemust hindamatuks - ühiselt läbitu on suhet veelgi lähedasemaks muutnud. Rõõmu tõi kamaluga juurde ka saate ajal saadud beebiuudis – suve lõpul sünnib perre pisipõnn.




Kas te oskasite võitu oodata?

Liisa

: Ei osanud. Mina arvasin, et me saame kas teise või kolmanda koha.


Dmitri

: Ja… pigem kolmanda. Kui teine oli ära antud siis me juba leppisime peaaegu kolmandaga.


L

: Me ei oleks tõesti uskunud, et nii paljud inimesed võivad meie poolt hääletada ja meie poolt olla.




Teie pulmad on nüüd juba nädala pärast. Kas pabistate ka, kui peate 100 pulmakülalise ees oma tõotused andma?

D

: Ei, kui me suutsime olla mitme-mitme tuhande televaataja ees suhteliselt rahulikud, siis see sada inimest ei ole meie jaoks vist enam mitte midagi hirmsat.



L

: Ma arvan, et me ei ole endale veel tegelikult seda võitu teadvustanud. Ja seda, et mis nüüd selle kümne päeva jooksul toimuma hakkab. Tegelikult oleks meie pulmad niikuinii toimunud 10. mail.


D

: Me natukene juba valmistusime selleks jah.




Kus teie pulmad siis toimunud oleksid?

L

: Pärnus Andropovi villas. Registreerimine olnuks Kuimetsa rahvamajas, minu kodukohas. Me tahaksimegi öelda suured tänud bändile, pulmaisale, kõigile neile, kellele ütlesime, et võib-olla tahame nende teenust kasutada. Nad ju hoidsid seda kuupäeva meie jaoks vabana! Suured-suured tänud, et meile vastu tulite!




Kuidas on läinud teekond esimesest saatest kuni võiduni?

D

: Väga kiirelt. Palju salvestusi ja rabelemist ning me organiseerisime kõige kõrvalt veel oma pulma ka. Olime iga päev sõidus need kaks kuud… oli kaks kuud ikka?


L

: Jah.


D

: Need läksid nii kiiresti, et…



L

: Mina pidin iga päev Tallinnas käima ja ütlesingi, et mina küll peale 10. maid ei tule kohe mitu päeva siia enam. Ja autoga ei sõida, sest ma olin pidevalt roolis ja ainult sõitsin igale poole.

(Naerab)

D

: Ma ei kujuta isegi ette mitu kilomeetrit me selle ajaga maha sõitsime. Päris mitukümmend tuhat vist.


L

: Ei, aga lõbus oli ja väga hea kogemus.




Kas saade mõjutas kuidagi teie suhet?

D

: Eks natukene on olnud närvipingeid seoses väsimuse ja proovidega, aga üldiselt meie suhet ta otseselt ei kõigutanud. Pigem ta isegi kinnitas seda.


L

: Võib-olla päris paljud asjad, millele me muidu ei mõelnud, näiteks et öelge nüüd, mis teile üksteise juures meeldib - tegelikult sa ei teadvustada seda endale ja ei räägi sellest. See meeldimine tuleb ju kuidagi loomulikult ja on nagu iseenesest mõistetav. Aga just et miks? Niimoodi lahti mõelduna ja öelduna saimegi selgeks need asjad.



D

: Jah, väga selgeks saime. Et nüüd me teame pisiasjadeni, kes mida tahab.


L

: Õppisime üksteist rohkem tundma.


D

: See aitas meie suhtele kindlasti kaasa.




Mida tahaksite teistele paaridele öelda, kes n-ö võidust ilma jäid?

D

: Nad ei jäänud otseselt võidust ilma, nad võitsid ju teineteise südamed niikuinii. Tahaksin soovida neile õnne, kuna ka neil on plaan ikkagi abielluda. Mitte nii kiiresti kui meie, aga igal juhul soovime edu!


L

: Täna hommikul andsime ka neile kutsed üle. Meie pulmas kohtume jälle :)!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles