Piletimäng: Võida pääsmed Ivo Linna juubelituurile!

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Linna Eesti muusikaauhindade jagamisel.
Ivo Linna Eesti muusikaauhindade jagamisel. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees/Scanpix

Ivo Linna tähistab tänavu oma 60 aasta juubelit suurejoonelise kontserttuuriga "Iff 60", mis jõuab Pärnusse tuleval laupäeval, 25. juulil.

Korraldaja teatel on sünnipäevatuuri repertuaar tähtsa sündmuse vääriline. Teiste seas kõlavad kuldsed lööklaulud nagu "Julge laul", "Aita mööda saata öö", "Annan alla", "Kuidas läks sul see mäng" jmt.

Rock Hoteli repertuaarist kantakse ette Kikilips", "Rockabilly Rock", "Marie Marie", "Vaid sinu naer" ja ohtralt muid paremaid palu.

Korraldaja sõnade järgi pole kõrvale jäetud Linna suurt rolli laulva revolutsiooni päevil. Isamaalise hõngu toovad rahvani ärkamisaja laulud "Eestlane olen ja eestlaseks jään" ja "Ei ole üksi ükski maa".

Kontserdile lisavad nostalgiat ja äratundmisrõõmu haruldased materjalid foto- ja telearhiividest.

Koos Linnaga taasesitavad laulja parimaid lugusid Anne Veski, Maarja ja Koit Toome. Soliste saadab ansambel, kuhu kuuluvad klahvpillimängija Antti Kammiste, kitarristid Toomas Vanem ja Andres Põldroo, basskitarrist Kalle Tetsmann, trummar Roland Puusepp, löökpillimängija Jaan Karp ja saksofonist Virgo Veldi. Tausta laulavad Kaire Vilgats ja Dagmar Oja.

Pärnu Postimees loosib koos portaaliga 24tundi.ee Ivo Linna Pärnu Vallikääru kontserdile välja ka 3x2 piletit!

Piletite võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: "Kas Ivo Linna on õppinud Tartu ülikoolis eesti filoloogiat või arstiteadust?"

Vastuseid koos vastaja kontaktandmetega (täisnimi, telefoninumber ja e-posti aadress) ootame neljapäevaks, 23. juuliks e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil "Piletimäng" Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Kõigi võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles