«Unelmate pulma» Kairi ja Ardo: teine koht on see kõige hullem

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kairi Kask ja Ardo Kaljuvee
Kairi Kask ja Ardo Kaljuvee Foto: Marina Puškar

«Unelmate pulmas» teiseks jäänud Kairi Kask (24) ja Ardo Kaljuvee (28) siiski pead norgu ei lase, kuigi Kairi pulmakleit peab nüüd mõned kuud veel kapis ootama.



Eks on isegi hea, et ei pea ise nädala pärast telekaamerate ees värisema, vaid saab mõnusalt külalisena pulma nautida, arvavad

Kairi

ja

Ardo

. Samuti kulub auhinnaks saadud romantiline Itaalia reis pärast pingelist võtteperioodi marjaks ära.




Kuidas tunne on?

Ardo

: Väga hea tunne!


Kairi

: Ma arvan, et teine koht on see kõige hullem. Siis jääd mõtlema, et huvitav, kui palju võidust puudu jäi?


A

: Et millest puudu jäi või… Ei, tegelikult ei ole see üldse hull koht, ära üle dramatiseeri. Me oleme oma kohaga väga hästi rahul. Saime ju esikolmikusse ja see on kõige tähtsam.



K

: See on põhiline ja me kindlasti tahame tänada kõiki inimesi, kes meie poolt hääletasid.


A

: Meil on väga hea meel, et niigi paljud inimesed meie poolt olid. Oluline on see, et inimesel üldse tuli mõte oma hääl meile anda, kõigile ei saa ju niikuinii meeldida.




Millal teie pulmad toimuvad?

A

: Meil oli muidu augusti kuupäev aga nüüd seoses sellega, et saade vahele tuli, ei ole me augustiks ühtegi kohta, bändi ega pulmaisa broneerinud.


K

: Ja tõenäoliselt ei saa ka enam.


A

: Ehk siis meie pulmad toimuvad septembris, siis peaks olema veel vabu variante. Loodetavasti saame oma pulma need tegijad, keda soovime.




Kas ja kui palju te olete saanud saate jooksul pulmanippe kõrva taha panna?

A

: Põhimõtteliselt mitte otseselt kõrva taha panna, aga me oleme saanud reaalseid asju nagu pulmakleit või mõned sellised head kontaktid. Üldiselt pulma korraldamisel me teame juba ise neid detaile, mis meil pulmas kindlasti olema peavad. Meil olid ikkagi plaanid juba enne saates osalemist teada ja tehtud.




Emotsioone on saate ajal tekitanud kindlasti mitmesuguseid?

K

: Tõepoolest kõiki emotsioone on olnud.


A

: Kõik asjad koos, sest meil on olnud hästi palju kiireid aegu. On jäänud tööd tegemata, terved päevad läinud salvestuste nahka. Igas asjas on muidugi ka omad rõõmud ja rõõmsam pool ongi võib-olla see, et oleme saanud seoses pulmade korraldamisega igasugu asju koos teha. Et kui väga palju inimesed kisuvad pulmade korraldamisel raksu, siis…


K

: Meiega seda ei ole õnneks juhtunud


A

: Meil on läinud väga hästi.



K

: Eks seda pinget on ka päris palju olnud. Osaliselt magamata öid ka. Mina näiteks ei ole eriti palju saanud tööl käia ja siis on vaja õhtul hilja kodus tööd teha.


A

: Õnneks meil graafikud niimoodi hästi klapivad, et mina töötan ka enamasti ikkagi öösel kuni poole üheni/ üheni, et siis me saame koos vähemasti kõrvuti istuda.


K

: Öösiti kõrvuti klõbistame seal arvutites.

(Naerab)



Ja nüüd saate siis ehk veidi hinge tõmmata?

A

: No meil on nüüd nädala aega hea rahulik ja vaikne ning järgmisel nädalal ei pea me ise pabistama jalgade värisedes, vaid saame minna mõnusalt pulma, olla külalised, tunda ennast hästi ja vaadata, kuidas teised värisevad.




Mida tahaksite soovida Liisale ja Dmitrile?

A

: Ma soovin neile ilusat, tervet ja rõõmsat last.


K

: Ja õnnelikku elu. Eks soovime neile pulmas ka veel.


A

: Me ütleme neile õigel päeval oma terviklikud soovid, näeme sellega nüüd nädal aega vaeva!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles