«Unelmate pulma» Evelyn ja Maido: kui Liisa ja Dima lahutama peaksid, anname vitsa!

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mäeorg ja Maido Parv
Evelyn Mäeorg ja Maido Parv Foto: Marina Puškar
Evelyn Mäeorg

(23) ja

Maido Parv

(26) mõjuvad pärast võitja välja kuulutamist sama malbelt nagu igas saateski. Hiljem selgub küll, et väike pettumus oli ikka, sest kõik lootsid ju salamisi võita.

Ometigi leiavad nad, et «Unelmate pulmas» osalemine oli igal juhul vahva ning tänu sellele on ka kaunis pruudikleit ning pulmareis Kreekasse Korfu saarele juba olemas.


Kuidas tunnete end pärast saadet?
Evelyn: Pinge langus.
Maido: Nüüd on juba selline mõnus ja rahulik olla. Et kui alguses seisad, kuulad ja pabistad ning mõtled et noh, tuleb või ei tule.
E: Eks võitjad oleme me igal juhul, saime siit toreda reisi omale ja imeilusa kleidi. Nii palju uusi kogemusi ja uusi tuttavaid, mis on väga hea. Aga noh, eks ta natuke kurvaks ikka teeb, seda ei saa ju salata. Eks me kõik olime siin selle pärast, et võita.

M: Pluss on muidugi see, et kõik saate jooksul oleme kogunud kasulikku informatsiooni ja näpunäiteid erinevatelt pulmakorraldusfirmadelt. Kuidas kutseid teha, kohta valida, toidud, joogid, kõik.
Et kui meie unelmate pulm nüüd augustikuus toimub, siis ta tuleb kindlasti samasugune, kui saates oleks olnud.
E: Kui mitte parem.


Kus teie pulmad augustis toimuvad?
(Vaatavad teineteisele otsa)
E: See on äkki veel hetkel saladuses.
M: Me oleme koha juba välja valinud aga no näis. Tõenäoliselt me seda valikut ei muuda. Nii palju ju võib öelda, et see on kuskil Harjumaal.
E: Väga ilusas kohas.

M: Meil oli muidugi algselt plaanis abielluda minu kodukoha lähedal Alatskivi lossis Tartumaal.
E: Aga see kahjuks ei ole veel seest valmis.
M: Meil oleks ööbimiskohtadega jah tekkinud probleeme, sest hästi palju inimesi tuleb Viljandimaalt, Evelyni sugulased ja sõbrad.


Teie elamused alates saate paaride väljakuulutamisest kuni tänaseni?
M: Kui nimed välja kuulutati siis me ju ei teadnud mis meid ees ootab. Meile ainult räägiti, et lõpuks tuleb pulm. Telekas, kaamerad, palju inimesi.
E: Läksime kõiges lihtsalt vooluga kaasa. Ahjaa, et loodetavasti siis võtab keegi produtsentidest minuga muusika osas ühendust. (Kõkutab naerda)

M: Harjusime kõigega mis meid tabas ja mis olukordadesse meid seati. Mõnus televisiooni kogemus igatahes.
E: Lõpptulemusega oleme väga rahul, nii et tõsiselt suured tänud kõigile saate tegijatele.


Kas väsimust ei tulnud vahepeal peale?
M: Ei tulnud. Tegelikult siis, kui viimane lindistatud saade valmis sai, jäi natuke vaba aega kuni selle 1. maini. Saime oma asjadega edasi tegeleda, ilma et oleks pidanud vahepeal pulmadega tegelema.


Mida te Liisale ja Dmitrile sooviksite?
E: Õnne ja armastust elus!
M: (Muigab) Ma mõtlesin praegu, no ma mõtlen alati naljaga pooleks asju, et paneme vitsad soola. Ja siis, kui nad kunagi lahutama peaksid, ükskõik mis põhjusel, siis me läheme neil vitsadega külla.
E: (Naerab) Põhimõtteliselt siis soovime, et neid vitsu ei peaks kunagi soolast välja võtma.

M: Tegelikult me oleme isegi õnnelikud selle üle, et just nemad võitsid, sest me Evelyniga oleme seda meelt, et laps peaks sündima abielusse ja kogu perel oleks juba tema sünnist saati üks perekonnanimi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles