Galerii: Kümned tuhanded inimesed nautisid Pärnus rannamõnusid

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakad nautisid rannamõnusid ka nädala keskel.
Pärnakad nautisid rannamõnusid ka nädala keskel. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Täna püstitati Pärnu rannas selle suve rannaliste rekord, kui suvepealinna plaažil nautis kõrghetkel suvemõnusid üle 20 000 inimese.

Kella 15 ajal mõõdeti Pärnus õhusooja 27 kraadi ja merevee soojus oli 22 kraadi. Rannas lehvis ujumist lubav roheline lipp.

Tuhanded rannalised olid võtnud kuulda EMHI soovitusi end kuumuse eest kaitsta ja praeguseks teadaolevalt laupäeval Pärnu rannas palavus kellelgi tervisekahjustusi ei tekitanud.

G4Si pressiesindaja Andres Lemberi teatel oli rannavalvel 20 000 rannalisele vaatamata rahulik päev: paarkümmend inimest vajas esmaabi ja kaotsi läks mõni laps, kes rannavalve abiga hiljem siiski oma vanemad leidis.

Rannalised pidasid end üleval viisakalt. Randa olid tulnud paljud pered, kes ehitasid päevitamise kõrval liivalosse, mängisid palli või tegid muud lõbusat. Silma hakkasid randa tulnud täispuhutavate paatidega lapsed. Tavapäraselt olid populaarsed rannapromenaadil asuvad purskkaevud.

Pühapäevaks lubab ilmajaam kuni 29 kraadi sooja ja hoovihma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles