Nõustajast pärijanna: Paris Hilton on nagu janus hobune

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thayer Willis
Thayer Willis Foto: thayerwillis.com

Ameeriklannast pärijanna on juba 20 aastat aidanud saatusekaaslasi, kelle elu on olnud raha võimuses.

Paberikontserni Georgia-Pacifici rajaja tütar Thayer Willis teab, et raha ei too õnne ning on valmis aitama Paris Hiltonit, kes talle meenutab janus hobust, kirjutab People.

 

Willise sõnul sai ta kõik, mida ta ainult tahtis, kuid umbes 20-aastasena tundis, et ta elul pole eesmärki.

 

Miljardite pärijanna meenutas, et ta langes masendusse ja märkas siis, et paljud jõukate lapsed on samas olukorras kui tema.

 

«Jõukusest hoolimata nägin enda ümber nii palju õnnetuid inimesi ja hakkasin mõtlema, kes ja kuidas saaks meid aidata,» lausus Willis.

 

Kui aitajaid ei leidunud, võttis Willis ise kätte ja hakkas välja töötama plaani, kuidas rikkusest muserdatud eakaaslasi aidata.

 

Nüüd on ta paarkümmend aastat õpetanud rikkaid perekondi, kuidas järeltulijatele normaalne lapsepõlv ja noorus kindlustada.

 

«Minu põhisõnum vanematele on, et ärge rööviga lastelt soovi ise midagi saavutada ja ärge neid ära hellitage. Kui lapsed nii-öelda ostetakse asjade ja rahaga ära, siis on neil väga raske leida seda, mis neid tõeliselt elus huvitab ja mida nad õppida tahaksid,» selgitas Willis.

Willis tõi näiteks Paris Hiltoni, kelle elu on kulgenud nagu tänapäeva printsessi oma, kuid kellel puudub oskus ise eesmärke püstitada.

«Teda saab võrrelda januse hobusega. Januse hobuse võib veekogu äärde talutada, kuid teda pole võimalik jooma sundida. Arvan, et võiksin Paris Hiltonit aidata, kuid ainult siis, kui ta tõesti janus on ja soovib end muuta,» nentis abistaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles