Geiklubi Angel valmistus lõbureisjate rünnakuks

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Angel on ootel.
Klubi Angel on ootel. Foto: Reuters / Scanpix

Laupäeval peatub Tallinnas lõbusõidulaev Eurodam, mille pardal 2100 homomeelset reisijat. «Summer Grand Baltic Cruise» nime kandva ujuva geipeo osalised tulevad Tallinnas maale.


Geiklubi Angel juhi Siim Kumari sõnul on lokaal külalistetulvaks valmis: «Möödunud aastal tuli täpselt samasugune kruiis, tõsi küll, natuke väiksemas mahus. Ei olnud meil mingit probleemi neid vastu võtta.»

«Ega nad kõik korraga siis kah ei tule. Mullu külastas Angelit vast 300 kruiisikülalist,» ütles Kumari. «Paraku ei jää laev ööseks Tallinnasse, vaid hiivab juba kaheksa tundi pärast randumist taas ankru.»

«Suhtlesime kruiisikorraldajatega märts alguses, ja siis oli küll jutt, et laev jääb Tallinnasse ööseks,» valgustas Siim ettevalmistusi. «Siis panime ka programmi paika. Aga nüüd on nii, et ega me selle pärast siis programmi päevasele ajale tõsta.»

Kõik hea peo austajad võivad Kumari kutsel laupäeva öösel tulla klubisse nautima kruiisikülaliste tarvis ette valmistatud showd «Best of Steps», kus astub üles ka Siim Kumari ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles