Paris Hiltoni elu Benji Maddeniga: lauamänguõhtud ja kokkamine

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paris Hilton ja Benji Madden
Paris Hilton ja Benji Madden Foto: WENN
Siiani pidutsemislembusega silma paistnud seltskonnatäht Paris Hilton on ansambli Good Charlotte liikme Benji Maddeniga koos olles hakanud meeletutele peoõhtutele vaikseid koduseid olenguid eelistama.

«Nooremana meeldis mulle väljas käia, aga nüüd, kui on mul tõeliselt suurepärane suhe, on kodus palju lõbusam olla,» vahendab Femalefirst Hiltoni sõnu. «Meile ei meeldi eriti väljas käia. Korraldame lauamänguõhtuid, mil sõbrad tulevad külla ja me mängime Monopolyt.»

«Mulle meeldib Benjile süüa teha, ma oskan suurepärast lasanjet valmistada,» jätkas Hilton. «Olen palju täiskasvanumaks saanud ja tasakaalu saavutanud. Benji on igas mõttes mu elu muutnud.»

27-aastane Hilton lisas, et on Benjiga ka pere loomist arutanud. «Me tahame igavesti koos olla,» sõnas ta. «Ma ei tahaks Las Vegase stiilis laulatust. Ma ei tea veel, kus või millal, aga tahan, et see oleks romantiline.»

Õnnelik armuelu on Hiltoni ka emaks saamisele mõtlema pannud. «Näen, et Benjist saaks suurepärane isa,» rääkis Paris. «Ta armastab lapsi. Nicole (Richie - toim.) on meie esimene emaks saanud sõber. Tema tütre Harlow’ nägemine tekitas ka minus suure soovi emaks saada. Olen alati last tahtnud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles