Iglesiase-Elina ja Anett käisid Miamis Enrique sünnipäeval?

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iglesiase-Elina
Iglesiase-Elina Foto: Aivar Riisalu

Elu24.ee postkasti laekunud vihje kohaselt pidutsesid Iglesiase-tüdrukutena kuulsust kogunud Elina Kann (19) ja Anett Arnim (18) möödunud nädalal taas koos poplaulja Enrique Iglesiasega.

Nimelt pidas Iglesias 9. mail oma 33. sünnipäeva ning kutsus sinna ka oma uued eesti sõbrad. Neiud lendasid kohale juba üks päev varem, väidetavalt maksis piletid kinni Enrique.

Pidu toimus Iglesiase suures villas, külalisi oli kohal paarisaja ringis, kõik ainult kutsetega. Tüdrukud lendasid sinna juba päev varem, 8. mail, tagasi Tallinna jõuti 11. mail.

Tegelikult nähti tüdrukuid samal ajal ka Eestis.

Et loosse selgust saada, helistasime Elinale ja Anetile.

Elina, meieni on jõudnud kuuldused, et teie ja Anett käisite möödunud nädalal Miamis. Kas see vastab tõele?
Mina ei ütle küll mitte midagi.

Vihjes on öeldud, et käisite seal Enrique Iglesiase sünnipäeval?
Hea nali igatahes.

Nii et see ei vasta tõele?
Ei tea, küsige Aneti käest.

--- --- ---

Anett, meieni on jõudnud kuuldused, et teie ja Elina käisite möödunud nädalal Miamis. Kas see vastab tõele?
Vabandage, kas te saaksite helistada mingi tunni aja pärast?

--- --- ---

Tunni aja pärast Anett enam telefonile ei vasta. Peagi helistatakse tagasi, telefonis räägib noormees, kes nimetab end Aneti sõbraks ja räägib, et tema ja veel üks sõber sõitsid Miamisse tüdrukutega koos ja läksid sünnipäevapeole nende saatjatena. Peagi kõne katkeb.

Helistame uuesti Anetile. «Ma ei saanud enne vastu võtta ja siis mu sõber helistas teile ise,» kostab Anett.

Jah, pole hullu. Kas te siis käisite Enrique sünnipäeval Miamis?
Käisime ikka! 9. mail oli pidu, 8. sõitsime sinna. Umbes 150 kutsetega külalist oli kohal. Tuut-tuut (kõne katkeb jälle ja nüüd on Aneti telefon juba välja lülitatud).

Veidi aja pärast alustan msn-vestlust sellesama tüdrukute sõbraga, kes enne helistas ja käis väidetavalt koos nendega reisil.

Poiss rääkis uskumatu loo sellest, kuidas tüdrukud neid kaasa kutsusid. Tuli välja ka, et teine reisil käinud poiss on üks avaliku elu tegelane.

Mis edasi sai ja kes on teine tüdrukute saatja, loe siit.

--- --- ---

Tagasivaade Elina ja Aneti tegemistele:

2007. aasta 30. novembril ja 1. detsembril Saku Suurhallis esinenud laulja Enrique Iglesiase hotellituba külastasid kaks Eesti tüdrukut, Elina Kann ja Anett Arnim. Väidetavalt ei läinud neiude suhe Iglesiasega suudlustest kaugemale, kuid vahetati kontakte.

2008. aasta jaanuaris tunnistas Anett, et Enrique on suurepärane suudleja ja musitamises täielik maailmaklass. «See oli kõige jubedam, kui meid litsideks ja hooradeks kutsuti,» rääkis Anett SL Õhtulehele.

Samal ajal vihastas neiude peale Iglesiase kontserdi korraldaja Peeter Rebane, kes väitis, et tüdrukud valetavad.

«Pärast kontserti läks Iglesias Hollywoodi klubisse, kus ta veetis aega kella poole neljani hommikul koos minu vennaga,» jutustas Rebane.

Anett lükkas Rebase väited aga ümber, sest nemad olidki Enriquega hommikul kohtunud, ning neiu arvates on Rebane nende peale lihtsalt kade, vahendas SL Õhtuleht.

2008. aasta veebruaris andis Tallinna Linnahallis kontserdi laulja Dima Bilan. Mõned päevad pärast kontserti kirjutas SL Õhtuleht, et Elina püüdis koos sõbranna Marianna Linkiga pääseda Bilani hotellituppa.

Väidetavalt Dima Bilanini kaunitarid ei jõudnud, vaid pidutsesid tema meeskonna liikmetega. Elu24.ee’le antud intervjuus väitis meedias pettunud Elina, et tema pole Dimat taga ajanud ning jutuajamine staari turvameestega oli juhuslik.

Nädal aega hiljem osales Elina telesaate «Au tööle» eksperimendis, mille käigus ta oli modelliks fotograafi ametit proovivale Aivar Riisalule.

Tol korral kommenteeris Elina Elu24.ee’le, et leidis riigikogulases ühiseid jooni Iglesiasega. Mõlemad oskavad nimelt laulda ja on kuulsad.

2008. aasta märtsis paistsid Iglesiase-neiud silma muusikauudistega. Elina esines DJna Võru klubis «Juice Factory», üritustel nimega «F*ck Me, I'm Famous». Anett aga lahkus tüdrukuteansamblist 2U, et teha meelepärasemat muusikat.

2008. aasta aprillis proovis DJna kätt ka Anett, kes koos eelmise aasta «Eesti otsib superstaari» finalisti Rivo Kingiga mängis plaate Pärnu ööklubis Bravo.

2008. aasta mais lendasid Elina ja Anett väidetavalt Miamisse, kus Enrique Iglesias oma sünnipäeva pidas. Peol viibis lisaks tüdrukutele veel umbes 150 kutsetega külalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles