Meie Mehe tuurile lisavad seekord vürtsi Kreisiraadio naljamehed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu ja Alev Ström
Aivar Riisalu ja Alev Ström Foto: Pm

Täna algab Viljandist «Sõprade tuur». Sel suvel on ansambel Meie Mees üles soojendanud vana sõpruse Smilersiga ja leidnud uuteks semudeks kollektiivi Traffic.



Üheskoos esinetakse kokku kümnes Eesti linnas.


Armastatud bändi uus suvetuur erineb varasematest ka repertuaari poolest. Meie Mehe liidri Aivar Riisalu sõnul tuleb ansamblil välja värske plaat.



«Uus plaat on Meie Mehe seisukohalt ebatavaline, sest seal domineerib algupärane muusika, mis on Eesti interpreetide ja meie enda kirjutatud. Kaverdamise aeg on läbi, tuleb hakata omi mõtteid välja ütlema. Maailm on nii palju arenenud, et kui lõputult kaverdamisega tegeled, pead varem või hiljem piraadiks hakkama ja seda me teha ei kavatse,» ütleb Riisalu.



Sõprade ühendkoore juhendavad tuuril Tarmo Leinatamm ja Peeter Oja. Enesekoolituse kursuse viib läbi suhtekorraldaja ja koolitaja Alev Ström ning oma esimese suurema ülesastumise teeb Bläck Rokiti õde – LaToya Rokit.



«Asi tuleb siduda mingiks tervikuks, puhtalt bändidega tuleks sisse pause. Ei saa öelda, et Peeter Oja ja Tarmo Leinatamm oleks mingid pauside täitjad, pigem on nad nagu vürts selle muusikasupi sees, mis teeb asja lõplikult heaks,» tutvustab Riisalu tuntud naljameeste rolli kontserdiprogrammis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles