Pärnus võib selguda Eesti meister rannajalgpallis

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannajalgpallur.
Rannajalgpallur. Foto: Liis Treimann / Postimees

Laupäeval mängitakse Pärnu rannas Eesti Rannajalgpalli meistriliiga eelviimane etapp ja selguda võib tänavune Eesti meister.

Eesti Rannajalgpalli liidu teatel on hetkel rannajalgpalli meistriliigas ülimalt põnev punktiseis, kus kolmel meeskonnal: Unibet/Nõmme Kaljul, Betoonil ja S.C.Real/Triobetil on veel reaalne võimalus tulla Eesti meistriks.

Juhul, kui Unibet/Nõmme Kalju võidab kõik oma kolm laupäevast kohtumist, on nad enne viimast etappi konkurentide jaoks püüdmatud.

Meistriliiga alustab Pärnu rannaliival laupäeval kell 10.30 ja meistritiitli saatuse võib otsustada liidrite Unibet/Nõmme Kalju ja Betooni omavaheline mäng, mis algab kell 15.

Eesti rannajalgpalli meistriliiga viimane etapp toimub 15.augustil Tallinnas Pirita rannas.

Eesti Rannajalgpalli Liigas osaleb üle 400 mängija ja etapid toimuvad Pärnu ning Pirita rannas. Rannajalgapalli Liiga korraldajateks on Eesti Jalgpalliliit koostöös Eesti Rannajalgpalli Liiduga. Täpsemat ülevaadet punktitabelitest, mängude tulemustest saab kodulehelt www.rannajalgpall.ee.

Meistriliiga tabel
1. Unibet/Nõmme Kalju 29p.
2. Betoon 23p.
3. S.C.Real/Triobet 21p.
4. H2O/Vaprus 17p.
5. Varleton 15p.
6. ValiceCar Pärnu 15p
7. A&A Kinnisvara/AEG 11p.
8. Saku Sporting 5p.
9. Beregy United 0p.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles