Michelle Pfeiffer: ma ei pea enam noor välja nägema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer Foto: SCANPIX

Näitlejanna Michelle Pfeiffer tunneb kergendust, et ta ei pea enam vananemise pärast pabistama.

«Kui juba ühest teatud verstapostist mööda saad, koged vähem survet. Nüüd võid näha hea välja - oma ea kohta. Sa ei pea enam noor välja nägema,» ütles staar ajakirjale Ladies Home Journal.

«Mina olen jõudnud teisele poole. Olen 55-aastane, mis on veidi liiga lähedal 60-le, kuid oma ea kohta ilus olemine on nüüd okei,» rääkis Pfeiffer.

Näitlejanna, kes on viimased aastad taimetoitlane olnud, teeb trenni viis korda nädalas ning elab palju tervislikumalt kui nooremana.

«Ma pole alati tervislikke eluviise harrastanud. Kahekümnendates eluaastates suitsetasin kaks pakki sigarette päevas. Elasin Marlboro Lightsi ja Coca-Cola peal,» tunnistas Pfeiffer.

Staari sõnul pole vananemise juures siiski kõik roosiline: «Oma vananemist suurel kinoekraanil näha pole lihtsalt loomulik. See võib su psüühikale hävitavalt mõjuda.»

Pfeiffer lahkus Hollywoodist üheksa aasta eest. Ta võttis kaasa oma abikaasa David E. Kelley ja kaks last ning kolis San Fransiscosse. Nüüd on tema lapsed kolledžis ja Pfeiffer naaseb suurele ekraanile filmis «The Family», kus mängib peaosalist Robert De Niro. Tegemist on musta komöödiaga, mis räägib Brooklyni mafioosost, kes astub tunnistajakaitseprogrammi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles