Meie Mehe fänn nuriseb Sõprade Tuuri kontserdi üle

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõprade Tuuri saunabussipiknik.
Sõprade Tuuri saunabussipiknik. Foto: Karli Saul

Eile Tallinna lauluväljakul Sõprade Tuuri külastanud muusikarmastaja Risto H. (toimetusel on nimi teada) pole rahul Meie Mehe esinemise kestusega.


Kontserdikülastaja kurdab: «Jäi mulje, et Meie Mees esines oma soojendajatest tunduvalt vähem. Nende kontsert algas sõnadega, et paar laulu teeme ja siis kõik.»

«Kokku üle 2 megamiksi ja 2 uue laulu põhimõtteliselt lugusid ei tulnudki. Lavale said nad vist alles 22:45 paiku ja kusagil 23:15 oli kontsert juba läbi,» pahandab Risto.

Meie Mehe juhtfiguur, poliitik, ärimees ja muusik Aivar Riisalu lükkab süüdistused ümber: «Tegelikult läksime lavale kell 22.30. Mõlemad miksid kestsid kumbki 10 minutit, vahele esitati neli uut lugu, pluss lõpulaul ja mõningal määral ka sõnalist teksti.»

«Tallinna linna eeskirjad nõuavad avaliku ürituse lõppu kel 23.00,» seletas Riisalu. «Kõik esinenud bändid korrigeerisid seetõttu oma kava mõne minuti võrra ja jätsid programmist ühe loo ära. Kontsert algas minuti pealt väljakuulutatud ajal ja kestis 2 tundi 15 minutiti. Tavaliselt kestab ta 2 tundi 25 minutit.»

Lisaks kurdab Risto ostetud Meie Mehe plaadi «Täiesti olemas» kvaliteedi üle: «Kaane peal on kirjas 9 lugu, plaadi peal on aga 21 audio streami, millest 11 on 7-sekundilised ilma helita klipid ning viimane, 21. lugu on tundmatu - plaadi nimekirjas seda pole ja ka arvuti ei tuvasta loo nime.»

Vigase plaadi lubab Riisalu välja vahetada: «Kirjutagu Emil Ojale e-mail (emil@bgmuusik.com) ja see vahetatakse välja. Ennegi on vigaseid plaate olnud, ega meil ju endal plaaditehast ei ole!»

«Ma olen ajakirjanikuna nii palju kokku puutunud inimestega, kes väidavad midagi, mida pole olemas. Ja see on kurb,» võttis Riisalu probleemi kokku. «Meie esinesime jah 2,5 minutit vähem kui tavaliselt, aga seda nõuab Tallinna kontserdikorralduse kord.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles