Fotograaf tegi pildi saamiseks hulljulge hüppe

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograaf tegi Suures kanjonis hulljulge hüppe
Fotograaf tegi Suures kanjonis hulljulge hüppe Foto: Internet

USA ühte kuulsamat vaatamisväärsust Suurt kanjonit külastanud turistide kinnitusel tegi üks fotograaf ideaalse foto saamiseks hulljulge hüppe.

Juhtumi tunnistajaks olnud hollandlase Hans van der Vorsti kinnitusel hüppas mees üle 2,4 meetri laiuse, kahe kaljunuki vahel oleva lõhe, vahendab Daily Mail.

Hollandlane lisas, et fotograafil polnud jalas spordijalatseid, vaid varba otsa pistetavad rannasandaalid.

«Fotograaf tahtis päikeseloojangust ideaalset pilti saada. Ta võttis oma kaamera ja kolmjala kaenla alla ning tegi hüppe. Kui ta oleks mööda hüpanud, oleks teda ühe kilomeetri kõrguselt allakukkumine ees oodanud,» nentis juhtumi tunnistaja.

Van der Vorsti sõnul ei vaadanud turistid enam päikeseloojangut, vaid hulljulget mees ja omavahel arutati,  kuidas hüppaja kaljunukilt tagasi saab.

«Hüppe ajal oli ta rahulik ja tegi õhulennu nagu muu seas. Ta ei saanud kohe kaljuastangule pihta ja libises umbes pool meetrit allapoole. Isegi siis ei olnud tema näos hirmu näha,» lisas hollandlane.

Van der Vorsti kinnitusel sai mees lõpuks kaljunukile, seadis oma pildistamisatribuutika üles ja hakkas fotosid tegema. Kuidas ta sealt tagasi sai, pole teada.

Hans van der Horst jäädvustas juhtunu oma kaameraga ja riputas fotod internetti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles