Cool D keerutab Sunsetis vinüüle

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cool D viskab sel laupäeval mikrofoni nurka ja asub Sunsetis hoopis plaate keerutama.
Cool D viskab sel laupäeval mikrofoni nurka ja asub Sunsetis hoopis plaate keerutama. Foto: Club Unlimited

Eesti tuntud hiphopiartisti Cool D näeb sel laupäeval Pärnus rannaklubis Sunset toimuval vahupeol "Warmduscher" tavatus rollis:  räppmuusik ei seisa laval mitte mikrofoniga, vaid hoopis vinüülplaadimängijate taga.

Ürituse korraldaja Urmas Kolsari teatel on Cool D lubanud plaadiriiulist välja otsida hulga aastaid tagasi DJ-tööd tehes kasutusel olnud vinüülplaadid vanakooli hard-house'i rütmidega.

"Kuigi Cool D ei esine enam ammu DJna, on ta vanad oskused vinüülide miksimisel ja scratchimisel säilinud," teadis Kolsar. "Cool D külastas ühte suvistest Power Hit Radio toetatud vahupidudest, kus tal tekkiski soov esineda tavatus rollis sel laupäeval toimuval suvelõpu viimasel vahupeol."

Cool D esines hulk aastaid tagasi klubides DJna, tema tolleaegne lemmikstiil oli hard-house, mida peetakse tänaste hard-dance'i alaliikide üheks eelkäijaks. Seda Eesti pidudel harva kuuldavat stiili kavatseb mees mängida Sunseti Clubiski.

Kolsari kinnitusel jääb Cool D ülesastumine DJna ühekordseks, sest hetkel käib tal töö peatselt ilmuva albumi kallal.

Suvelõppu tähistav vahupidu "Warmduscher" toob laupäeval Sunsetti esinema ka Hollandi hard-style'i muusika ühe pioneeridest, DJ ISAACi. Lisaks mängivad Eesti DJd Meelis Meri Rulers Of The Deepist, Kristjan Hirmo, Lang & Yep, DeeJay A.A.V. ja Kolzar Power Partyzone'ist.

Suve viimasel vahupeol lastakse Sunsetis välisaali tonn vahtu ja DJd mängivad muusikat nii väljas kui sees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles