HU? esitab Sugaris uut loomingut

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannaliisa Uusma.
Hannaliisa Uusma. Foto: Internet

Reede õhtul astub ööklubi Sugar lavale täiskoosseisus ansambel HU?, tuues kuulajani ka päris uut muusikat bändi peagi ilmuvalt teiselt albumilt.

"HU? teeb päris kindlasti vanu superhitte, hetke raadiote lemmikut "Elupõletaja" ja ka lugusid uuelt varsti ilmuvalt plaadilt," kinnitas Sugari programmijuht Kert Klaus. "Lisaks mängivad reedel Sugaris möödunud suve paremaid tantsuhitte DJd Möls ja Erki Ohmann."

Klausi sõnade järgi jääb Sugar avatuks ka sügisel kolmapäevast laupäevani ja klubi programmi lisanduvad mitmed uued üritused.

"Iga kuu esimesel reedel toimub Sugaris DJ Defkuti spetsiaalne üritustesari "DefShow", tulekul on rokipidu "Rock da Party" ja planeerime ka uut, väga hea vastuvõtu leidnud ajakirja Playboy pidu," rääkis Klaus. "Neljapäevadeks plaanime tudengitele mõeldud üritusi ja neil õhtutel on hinnad tavapärasest soodsamad."

Programmijuhi teatel jätkuvad Sugaris senisedki popimad sariüritused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles