Galerii: Tähismaade raamatu värvikas esitlus Vabaduse Väljaku all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inno ja Irja Tähismaa raamatu "Vaba ühiskonna raamat" esitlus Vabaduse Väljaku all olevas kohvikus "Väike Pariis" 27.augustil 2009
Inno ja Irja Tähismaa raamatu "Vaba ühiskonna raamat" esitlus Vabaduse Väljaku all olevas kohvikus "Väike Pariis" 27.augustil 2009 Foto: Karli Saul
Täna, 27. augustil toimus Inno ja Irja Tähismaa raamatu
«Vaba ühiskonna raamat
» esitlus Vabaduse Väljaku all olevas kohvikus
«Väike Pariis
».

Pidulikule Tähismaade raamatu esitlusele oli rahva kohale palunud Tallinna Linnapea Edgar Savisaar isiklikult. 

Irja, kuidas võtaksid lühidalt kokku  värske raamatu sisu?

Raamatu lühike sisukokkuvõte oleks järgmine: tegemist ei ole, nagu meedias välja hõigatud, Panovi raamatuga, vaid raamatuga, kus on juttu paljudest inimestest, kes on kuidagi valitseva võimuga vastuollu sattunud ning keda on seepärast karistatud, mõnd isegi pokri või hullumajja pistetud.

Samade kaante vahel astuvad üles rahvuslasest vabadusvõitleja Tiit Madisson ja skandaalne «eestivaenlane» Johan Bäckman. Peategelaste seas on ka kurikuulsa Öise Vahtkonna poisid, Playboy kaanestaar-poliitik Anna-Maria Galojan jpt.

Peategelasi võib ehk iseloomustada sõnadega: nad kõik on julgenud ühetaoliseks mõtlema õpetatud ühiskonda ärritada, tulla välja mingi oma sõnumiga, vastanduda võimule, olla opositsioonis, provotseerida. Raamat püüab anda edasi sõnumi, et sinu vaenlane ei ole mitte see, kes mõtleb sinust erinevalt, vaid see, kes ütleb, kuidas sina mõtlema pead. 

Vaata pildigaleriid raamatu esitlusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles