Strippar Marco: sain Naomi Campelli katsuda!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strippar Marco Ibizal
Strippar Marco Ibizal Foto: Erakogu
Eestimaa kuulsaim strippar, Marco Tasane veetis meeletu nädalavahetuse Ibiza kuumimates klubides ning kohtus isegi maailma kuulsaima supermodelli, Naomi Campelliga isiklikult.

«Jah, see vastab tõele! Sain isegi Naomit katsuda,» pajatab õnnelik Marco Elu24.ee`le.

Kus te Naomiga trehvasite? 

Ibiza ühe populaarseima klubi Amnesia vip-is.

Kuidas sina sinna sattusid? 

Üks minu Ibizal elav sõbranna Lisa viis mu sinna. Lisa elab nimelt juba komandat suve Ibizal. Tegeleb seal henna maalingute-ja tantsimisega. Turva küsis, kas olen ka tantsija. Valetasin, et jah ja pääsesingi vip-tsooni. Kindlasti äratas tähelepanu just minu eriline kostüüm ja meik. Paljud tahtsid isegi minuga koos pilti teha.

Aga vip-is polnud ausalt öeldes midagi erilist. Sinna olid kogunenud lihtsalt rikkamad inimesed, kes tahtsid omaette lõbutseda. Aga kui ma nägin järsku Naomit, siis mõtlesin küll, et issand, issand, mida ma nüüd teen! Andsin kähku oma seebika sõbrannale ja ütlesin, et ta pildistaks mind, kui Naomiga veidike lobisen. 

Läksin Naomi juurde ja küsisin, et kas sina oled Naomi. Ta vastas, et ofcourse. Haarasin tal käest kinni ja kiitsin, kui hea ta välja näeb. Selle peale vastas Naomi thank`s! Ainult minu sõbrants vedas mind seebikaga alt. Ta ei jõudnud minust ja Naomist ühtegi korralikku pilti teha, Naomi turvamehed jõudsid ennem jaole. 

Kas Naomi oli peol koos oma venelasest boyfriendi miljardär Vlad Doroniniga, kellega plaanib peatselt ka abielluda?

Jaa, jaa, see venelasest rikkur seisis tal kogu aeg kõrval. 

Kiika ka pilte Strippar Marco Ibiza lõbusast nädalavahetusest!

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles