Loodusfotograafia ring alustab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Ennok.
Andres Ennok. Foto: Urmas Luik

Oktoobris alustab Pärnu loodusmajas tegevust Andres Ennoki juhitav loodusfotograafia ring, millega on oodatud liituma kõik fotohuvilised õpilased.


Loodusfotograafia ringi juhendamise esimest korda enda peale võttev Ennok rääkis, et ootab osalema kõiki noori vanusest hoolimata, kas või esimesest klassist alates, peaasi on huvi fotograafia ja looduse vastu.



“Ringis õpib aparaati käsitsema ning loodust tundma selleni välja, mis jälje mis loom jätab, kuid pildistame linnaski ja teeme makropilte,” rääkis Ennok, kes fotograafiaga on tegelnud seitse aastat ja jäädvustanud peamiselt loomi, linde ja maastikke. Ennoki loomapildid on pälvinud preemia ülevaatenäitusel “Pärnumaa foto”.



Ringiga liitujal peab fotoaparaat, soovitavalt digitaalne, endal olema, kuid profikaamera pole tingimata vajalik, piisab niinimetatud seebikarbistki.



Ring hakkab töötama alates oktoobrist teisipäeviti ja neljapäeviti 17-19 ning kuutasu on 87 krooni. Loodusfotograafia ringi saab registreerida septembri jooksul Ennoki telefonil 5804 7728. Lisainfot leiab Pärnu loodusmaja kodulehelt loodusmaja.parnu.ee. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles