«Naisvallavanem» tõmbab otsi kokku

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Naisvallavanem» läheb iga etendusega paremaks.
«Naisvallavanem» läheb iga etendusega paremaks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandimaa omavalitsusjuhid on näitemänguga «Naisvallavanem» laval käinud juba tosin korda ning ees ootavad viimased viis etendust.


Heategevuslikus lavastuses teeb kaasa hulk maakonna omavalitsuste juhte, piletitulu läheb projekti «Aitame liikumispuudega lapsi kõndima» toetuseks. Praeguseks on kogutud juba 40 000 krooni.



«Vastuvõtt on alati olnud väga hea ja saal täis,» rääkis etenduses noorsotsi kehastav Viljandimaa omavalitsuste liidu tegevjuht Reevo Maidla.



Maikuu lõpul Paistu rahvamajas esietendunud lavastuses lööb kaasa paarkümmend vallajuhti. Kandvad rollid on Ene Saarel, Erich Palmil, Ene Maatenil ja Maie Käbal. Lavastajatöö tegi Andres Linnupuu.



Etendust saab näha veel neli korda:13. septembril kell 12 Vastemõisa rahvamajas, 30. septembril kell 18 Saarepeedi rahvamajas, 7. oktoobril kell 19 Viiratsi rahvamajas ja 8. oktoobril kell 19 Mustla rahvamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles