Sindis toimub lemmiklooma päev

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koer
Koer Foto: Varjupaikade MTÜ Pärnu varjupaik

Pühapäeval algusega kell 11 korraldavad Sindi kohalikud aktivistid liidust Uuenev Sindi koostöös Varjupaikade MTÜ Pärnu varjupaigaga Sindi seltsimaja esisel platsil tasuta lemmikloomapäeva ja vanakraamituru "Käpaliste käpa all".


Lemmikloomapäeva raames toimub näiteks konkurss "Sindi kauneim koer", millest võivad oma neljajalgsega osa võtta kõik soovijad. Kauneimale koerale on preemiaks välja pandud põnev kingikott ja peremehele peapreemia 500 krooni.

Toimuvad demonstratsioonesinemised kaitsekoolituses ja agility's ning loeng lemmikloomade vaktsineerimisest, kiibistamisest, steriliseerimise/kastreerimise vajalikkusest ja loomade enamlevinud haigustest.

Vanakraamiturule on oodatud külalised, kel on kodus riideid, nõusid, mänguasju, tööriistu, patju, ehteid jms, mida enam ei vajata, kuid mida saaks teistele kinkida või nendega vahetuskaupa teha.

Sindi lemmikloomapäeva ajakava

Kl 11 algab registreerimine vanakraamiturule ja Sindi Kaunim koer konkursile.
Kl 12 päevajuhi avakõne.
12.03 külaliste tervitussõnad.
12.10 avab uksed vanakraamiturg.
12.10 avab uksed "Laps ja lemmikloom" loomenurk. Maailma suurim üllatusloom analüüsib koos lastega, kuidas olla eeskujulik loomaomanik. Toimub laste asfaldijoonistuste võistlus.
12.10 Sindi linna kodanike ja nende koertega tutvumine ning "Sindi kauneima koera" valimine.
12.40 koerte kaitsekoolituse demonstratsioonesinemine.
13.10 vaatemängulise koertespordiala agility demonstratsioonesinemine.
13.30 järjepidevust nõudva koerte kuuletuskoolituse demonstratsioonesinemine.
kl 14 veterinaar Katrin Urbani loeng vaktsineerimise, kiibistamise, steriliseerimise/kastreerimise vajalikkusest ja loomade enamlevinud haigustest.
14.20 Varjupaikade MTÜ Pärnu loomade varjupaiga tutvustus ja Sindist leitud hulkuvate loomade esitlus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles