FOX valis Karoli Hindriksi

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karoli Hindriks käis Helsinkis kohtumas telekanali FOX Euroopa juhiga - Neljapäeva õhtul tabas Elu24.ee paparatso kaamerasilm Helsingi Magasiiniterminalis Lindaliinide laevalt väljumas tuntud poliitikut ja ärinaist Karoli Hindriksit
Karoli Hindriks käis Helsinkis kohtumas telekanali FOX Euroopa juhiga - Neljapäeva õhtul tabas Elu24.ee paparatso kaamerasilm Helsingi Magasiiniterminalis Lindaliinide laevalt väljumas tuntud poliitikut ja ärinaist Karoli Hindriksit Foto: paparatso
Neljapäeva õhtupoolikul tabas Elu24.ee paparatso kaamerasilm Helsingi Magasiiniterminalis Lindaliinide laevalt väljumas tuntud poliitikut ja ärinaist Karoli Hindriksit. Aktiivse inimesena ei läinud ta mitte põhjanaabrite juurde puhkama, vaid hoopis kohtuma telekanali FOX Euroopa juhiga. Mis täpsemalt plaanis on, seda uuris Elu24.ee juba Karolilt endalt.

Sahistatakse, et oled alustanud just koostööd rahvusvahelise telekanaliga FOX. Miks valisid FOXi?

Pigem käis see vastupidi – Fox leidis enne mind üles, kuna Eesti turg on väike ja inimesi, kellel nišitelekanalite käimalükkamise juures kogemust oleks, väga palju pole. Seejärel otsustasin, et arvestades tehtud tööd ja kogemust MTVga on see loogiline samm edasi – laiema sihtrühmaga telekanalid, suurem vastutusala (Baltikum), ent rohkem vabadust n-ö vankri lükkamise juures. Sellesse koostöösse astusin aga ettevõtjana – nimelt minu uus firma Goodmood Media OÜ esindab Foxi telekanaleid Eestis ja Baltikumis.  

Meil on Eestis kolm põnevat Foxi kanalit – Fox Life, Fox Crime ja National Geographic.  Fox Life ja Fox Crime näitavad hommikust õhtuni eestikeelsete subtiitritega tugevamaid sarju kogu maailmast.

Fox Lifes «Meeleheitel koduperenaistest» «Räpase seksika rahani» või Fox Crimes «Dexterist» «Sopranodeni». Need on vaid mõned meile teada olevad sarjad, kuid kuna Foxil on õigus näidata väga paljusid sarju enne kohalikke kanaleid, siis leidub seal palju seriaale, mis võivad suurtesse kohalikesse kanalitesse alles aasta või paari pärast jõuda. 
 
Kas oled ka ise kõva teleka ja filmide vaataja?

Kellele ei meeldiks argimurede eest filmimaailma põgeneda? Vaatan filme ja sarju päris palju ning töö spetsiifikast tulenevalt olen ka suur reklaamipauside vaataja – vaja ju kursis olla, kes ja kus end reklaamib. 
 
Kuidas tundub, kas Eestis on FOXi kanalitel edu?

Usun, et potentsiaal eduks on tugev, kuna õigus näidata tihti esimesena maailma tugevamaid telesarju peaks meie vaatajatele igatpidi sobima. National Geographic oma dokumentaal-, loodus- ja teadusele orinteeritud saadetega on nii vaatajatele kui ka reklaamijatele üsna konkurentsitihe.

Ja kuna järjest enam inimesi liitub Starmani, Elioni ja STV pakettidega, siis jõuavad ka kõik kolm kanalit Eesti kodudesse.  Oluline on aidata inimestel need kanalid üles leida ja kava selgeks õpetada. 

Midagi põnevat, mis lähiajal tulekul või teoksil? 

Uut on tulemas kanalitesse sügisel palju. Näiteks esilinastub USAs septembri lõpus uus sari «Flashforward», mille režissööriks ja stsenaristiks on «Pimeduse rüütli» stsenarist David S. Goyer ja peaosas Joseph Fiennes, kes mängis peaosas ka filmis «Shakespeare in Love» ning juba oktoobri alguses hakkame meie seda Fox Lifes näitama ka Eestis.

See on ajaloos esimene kord, kui selline suur sari nii kiiresti peale maailma esilinastust meie vaatajateni jõuab. Isegi piraatluse harrastajatel pole seekord võimalik episoode eelnevalt alla laadida! Iga kord kui selle sarja treilerit vaatan, tulevad mul külmavärinad. Vaata seda SIIT.

Samuti on 23. septembril tulekul Fox Lifes uus sari «Amori nooled», kus peaosatäitjaks on noormees, kes väidab end olevat armastuse jumal Olümpuse mäelt, kes on tulnud New Yorki aitama inimestel armastust leidma.

Peaosatäitja rollis on Bobby Cannavale, kes võib olla tuttav näiteks Richard Gere ja Jennifer Lopeziga filmist «Shall we Dance?» või sarjadest «Law & Order», «Sex ja Linn», «Ally Mc Beal», jne. Linki treilerile näed SIIT.  

Sügisel tuleb veel mitmeid uusi sarju või siis sarjade uusi hooaegu – tasub telekaval silm peal hoida või siis hakata kanalite jälgijaks Twitteris:

http://twitter.com/Fox_Life

http://twitter.com/Fox_Crime

http://twitter.com/NatGeo_Estonia

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles