Def Leppard korraldab Tallinnas hitisaju

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Def Leppard
Ansambel Def Leppard Foto: BDG

Järgmisel kolmapäeval, 11. juunil Tallinnas, Saku Suurhallis esineval Briti rokkmuusika legendil Def Leppardil on kavas rõõmustada publikut oma parimate hittidega.


 

«Rokikuulsuste allee» liikmed jõuavad oma 30-aastase karjääri jooksul Eestisse esimest korda.

 

Ametlikult on Def Leppardi maailmaturnee pühendatud uue albumi tulekule, mis on viimase kuue aasta jooksul bändi esimene stuudioplaat. «Songs From The Sparkle Lounge » nägi ilmavalgust 28. aprillil ja muusikute enda sõnul on nad tulemusega igati rahul.

«Sel korral oli meil rohkem aega stuudios materjali kallal töötada. Uued lood on kirjutatud meie kuulsa albumi «Hysteria» stiilis ja on produtseeritud albumi «High ’N’ Dry» vaimus, teatasid ansambli liikmed.

«Album võeti väga soojalt vastu nii ajakirjanduse kui meie fännide poolt. Jälgime arvustusi ja oleme väga rahul sellega, mida ajakirjanikud kirjutavad, rääkimata juba kohast Ameerika edetabelite esiviisikus.»

 

Sellegipoolest eelistavad muusikud turneel mängida Def Leppardi tuntumaid hitte.

«Uuelt albumilt teeme Tallinnas kõigest paar lugu », ütles laulja Joe Elliott.

«Ülejäänud kava osa on hitid, hitid ja veelkord hitid. Teame, mida ootavad meilt fännid Eestis ja me ei anna neile põhjust pettuda. Ootame kannatamatusega külaskäiku Eestimaale, sest siin ei ole me oma 30-aastase karjääri jooksul veel kunagi olnud.»

«Oleme bänd, kellele meeldib kontserte anda ja see turnee on suurepärane võimalus olla meie jaoks uutes maades ja kohtuda sealsete fännidega. Olen veendunud, et uus turnee tuleb Def Leppardi ajaloos parim!» lisab Elliott.

 

Def Leppardi kavatsusi kinnitavad ka juba toimunud kontserdid, kus bänd esitas hitte peaaegu kõikidelt oma albumitelt – sealhulgas « Mirror, Mirror» (1981), «Foolin’ », «Rock Of Ages» ja «Photograph» (1983), « Animal», «Love Bites», «Armageddon It» ja «Pour Some Sugar On Me» (1987), «Lets Get Rocked» (1992).

 

Def Leppard on maailma üks kõige rohkem tuuritavaid ja edukamaid live-bände - 15-aastase tuuritamise jooksul on nad esinenud viiekümnele miljonile inimesele kogu maailmas.

Tallinnas esineb Inglise rokkmuusika legend 11. juunil Saku Suurhalli laval koosseisus koosseisus Joe Elliott (vokaal, klahvpillid, kitarr), Phil Collen (kitarr, taustavokaal), Vivian Campbell (eks-Dio ja Whitesnake, kitarr, taustavokaal), Rick Savage (bass-kitarr, klahvpillid, taustavokaal) ja Rick Allen (trummid, löökpillid, taustavokaal).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles