Pesas tuleb muusikaliselt mitmekülgne nädalalõpp

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belka, Albert Marginal ja Chasper Kazparovich lubavad reedel Pesas korralikku rokipidu.
Belka, Albert Marginal ja Chasper Kazparovich lubavad reedel Pesas korralikku rokipidu. Foto: promo

Alternatiivmuusika klubi Pesa nädalalõpp kujuneb muusikastiilide paabliks, kui neljapäevast laupäevani saab seal nautida muusikat bluusist hiphopini.

Ürituste korraldaja Heiko Leesmendi teatel koguneb neljapäeval teist korda klubi-kohviku Pesa ruumides Pärnu bluusiklubi.

"Elav muusika kõlab nii kindlate koosseisude esituses kui klubi lõpus toimuva ühisimproviseerimise käigus," rääkis Leesment. "Kõik huvilised on oodatud mängima ja kuulama. Bluusiklubi õhtu algab kell 19 ja on tasuta."

Reedel toimub Pesas järjekordne menukas üritus "Rock is a DJ", kus pakub live-esinemise ansambel Kõhn Pihlak ehk kõlab bändiliidri Ivo Orava alias Belka muusika folk n'roll freestyle'i võtmes.

Enne ja pärast bändi vürtsitavad õhtut parima rokk- ja metal-muusikaga DJd Belka ja Albert Marginal. Õhtule paneb punkti Chasper Kazparovich Pictures'i videodisko.

Pidu algab reedel kell 23 ja bänd astub lavale südaööl.

Leesmendi teatel jätkub muusikaliselt mitmekülgne nädalavahetus Pesas laupäeval üritusega "Roots of Hip Hop", mille peaesineja on omas ringkonnas kultuslik grupp nimega Öökülm. Plaate keerutavad DJd Local ja Defmic. Üritus algab kell 23.

"Klubi Pesa sügiseses programmis jätkavad siiani menukad üritused "Rock is a DJ" ja "French Kiss"," tutvustas Leesment. "Kord kuus toimub hiphopmuusika austajatele "Roots of Hip Hop", peale selle on käivitumas järgmisest kuust puhtalt trummile ja bassile keskenduv üritus. Kindlatel neljapäevadel kuus täitub Pesa bluusiklubiga. Pesas hakkab peagi kohtuma filmiklubi, jätkab suvisest "Moosekantide hoovist" välja kasvanud elava muusika sari "Moosekantide klubi"."

Nädalavahetuse neil päevadel, kui teise korruse klubis üritust ei ole, toimub esimese korruse kohvikus eri muusikastiilidele pühendatud "Öö-lounge". Sel ajal täidab Pesa kogu öö avatud kohviku väljareklaamitud muusikastiil, olgu selleks džäss, rokk või house'irütm.

Alates sügisest on Pesa avatud nädalavahetustel kella kuueni hommikul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles