Trahter Postipoiss läheb sügisele vastu uue menüüga

, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postipoisis saab proovida uusi roogi.
Postipoisis saab proovida uusi roogi. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Kolmapäevast läheb trahteris Postipoiss käiku uus sügistalvine menüü väga kliendisõbralike hindadega, teatas Postipoisi juhataja Meeri Froš.


Postipoisi peakokk Maren Rits on menüüd koostades otsinud odavamat ja eestimaist toorainet. Nii on näiteks kallis lambakarree asendatud lamba tagasingiga. Menüüs on hästi koduseid roogi, nagu kapsarullid, ahjupotis küpsetatud kartulipuder praelihaga, kana-kodujuustu hakklihapallid.

Nagu sügisel ikka, on peakokk menüüsse toonud kõrvitsa ja mitte ainult salatina, vaid sellest on valmistatud kana-klimbisupp ning taimetoitlaste rõõmuks kõrvitsakoogid.

"Peale selle oleme Postipoisi meelissöökidele-jookidele teinud soodushinnad, näiteks majaõlu Imperaator pooleliitrine toop maksab alates tänasest 25 krooni ja meie käsitsivalmistatud pelmeenid 45 krooni," kinnitab trahteri juhataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles