Jazzklubis algab neljas hooaeg

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Ocean's 4.
Ansambel Ocean's 4. Foto: www.estjazz.ee

Sel reedel, 18. septembril stardib Endla Jazzklubi neljas hooaeg, kui musitseerimas näeb saksofonisti ja Otsa-kooli

jazz-

muusika osakonna juhataja Siim Aimla ansamblit Ocean's 4.


Jazzklubi eetsvedaja Ülle Jantsoni teatel kõlab reedel Teatrikohvikus gruuvikalduvusega muusika, mis on saanud innustust filmidest Ocean's 11, 12 ja 13.

"Mõjutused on nii muusikaliselt kui mõtteviisilt," märkis ansambli liider Siim Aimla. "See muusika laseb end vabalt tunda, sihtgrupilt ei nõuta muusikalist magistrikraadi. Aga soontes peab tuksuma."

Peale Aimla kuuluvad kvartetti löökpillide perkussionist Heleriin Uib (vibrafon), muusikutest enim Endla Jazzklubi väisanud kontrabassist Ara Yaralyan ja trummar Reigo Ahven.

Endla Jazzklubi alustas tegutsemist 2006. aasta sügisel. Koostöös Eesti jazz'iliiduga toimuvatel kontsertidel esinevad nii omad kui rahvusvaheliselt tunnustatud muusikud, samuti muusikatudengid. Jazz-iõhtud toimuvad kahel korral kuus reedeti.

Sügishooajal astuvad üles veel Brian Melvini trio, eesti kuulsaimad ja maailmas tunnustatud bluusimuusikud ansamblist Bulfrog Brown, Pärnu noored solistid jt.

Kohalikke muusikuid kuuleb ka kevade hakul, mil jätkub traditsiooniline Pärnu muusikakooli rütmiosakonna õpilaste-õpetajate kontsert.

Jazzklubi algab Teatrikohvikus reedel kell 21.30 ja on külastajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles