Šokirokkari piletid peagi saada

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuutsiga laval vehkivat Marilyn Mansoni näeb Riias vähem kahe kuu pärast.
Tuutsiga laval vehkivat Marilyn Mansoni näeb Riias vähem kahe kuu pärast. Foto: DANIEL MUNOZ/REUTERS

Esmaspäeval, 21. septembril tulid piletimüügifirma Ticketpro

online

-süsteemis vabamüüki piletid skandaalse šokirokkari Marilyn Mansoni Riia kontserdile: ameeriklane esineb Arena Rigal 15. novembril.

Suurejooneliseks ja samal ajal provokatiivseks kujuneda tõotav ülesastumine on Mansoni uue maailmaturnee ainus sõu Baltimaades, kuigi lähiriiges tuuritab mees hulk aega.
8. novembril esineb rokkar Oslo Spektrumis, 9. novembril Stockholmis Globenis, 11. novembril Helsingis Hartwall Areenal, 12. novembril Peterburi jäähallis, 13. novembril Moskvas klubis B1 Maximum.

17. novembril on Manson Varssavis Stodołas, edasi juba Saksamaal, Itaalias, Hispaanias.

Marilyn Manson asutas oma bändi 1989. aastal. Läbimurre toimus 1993, kui punt sai ettepaneku olla kuulsa Nine Inch Nailsi soojendaja.

Marilyn Manson on välja lasknud seitse albumit, bändi aktivas on kaks Grammy nominatsiooni, rida autasusid telekanalilt MTV ning ajakirjadelt Billboard ja NME.

Šokirokkar on müünud oma karjääri jooksul üle maailma 44 miljoni plaadi ringis, Mansoni mitu albumit on saavutanud Ühendriikides, Kanadas ja Austraalias plaatinastaatuse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles