Massive Attack'i kontserdil on vägev valgusshow

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Massive Attack
Massive Attack Foto: BDG

Tuleval esmaspäeval, 9. juunil, Saku Suurhallis esinev briti kultusbänd Massive Attack on käesoleva turnee tarvis ette valmistanud täiesti uue visuaalse valgus

show

.


Show kallal töötab maailma juhtiv visuaalkunsti ja -tehnika kompanii United Visual Artists. Koostööd Massive Attack’iga on tehtud varemgi, näiteks «100th Window» tuuril. UVA klientide hulka kuuluvad ka U2 ja Chemical Brothers.

«Võin kinnitada, et sellist visuaal- ja valgusshowd ei ole keegi varem teinud ega ka näinud. Kui ise esimest korda aru sain, kuidas see kõik laval välja hakkab nägema, võttis see ausalt öeldes hinge kinni,» jutustas bändi tuuri-mänedžer David Lawrence.



Koos Massive Attack’i liikmete Robert del Naja aka 3D ja Daddy G’ga, astub esmaspäeval Saku Suurhalli lavale ka kaheksaliikmeline live-bänd. Massive Attacki kontsert Tallinnas saab olema ainus show Baltimaades.

See on bändile ühtlasi ka esimeseks etteasteks maailmaturneel, millele Massive Attack suundub uue stuudioalbumi väljaandmise eel. Tallinna kontserdil on nad lubanud mängida ka seitse uut lugu!


Massive Attack saabus Tallinnasse juba täna. Laupäeval kavatsevad nad pisut lõõgastuda ja linnas ringi vaadata ning pühapäeval teevad nad Saku Suurhallis terve päeva tuuri peaproovi.

Massive Attacki Tallinna kontsert toimub esmaspäeval, 9. juunil, Saku Suurhallis. Inglise dub duot soojendab kodumaine sünge elektroonika ja industriaalroki bänd Pedigree.


Näiteid United Visual Artists’i poolt loodud Massive Attack’i showde visuaalidest saad vaadata siit, siit ja siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles