Barry White’i muusika ajas hai paarituma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barry White
Barry White Foto: Claudio Bresciani/SCANPIX/Code 30230

Londonis asuv Sea Life’i okeanaarium ärgitas paaritumisse leigelt suhtunud isahai Barry White’i romantilise muusika abil tegudele.

Okeanaariumi esindajad kinnitasid, et White’i muusika tõepoolest mõjus ning nüüd tuleb külastajaid lausa hoiatada, et Zorro nimeline hai käitub oma partneriga agresiivselt, vahendab Ananova.

Nende sõnul on haide suguaktid väga sagedased, avalikud ja romantilisusest kaugel.

«Meil on äärmiselt hea meel, et Zorro lõpuks oma paarilisega asjad käima sai, aga sebrahaide kurameerimisrituaalid võivad üpris vägivaldsetena mõjuda ning mõned külastajad on veidi ehmunud,» rääkis okeanaariumi kuraatoriabi Jamie Oliver.

«Ma arvan, et seda võiks kirjeldada kui haide armuhammustusi – eelmängu käigus järgneb isane hai emasele, hammustades väga innukalt tema rinnauimi ja saba,» kirjeldas Oliver.

«Näeme palju vaeva, et külastajatele selgitada, et see on loomulik ja mänguline ning toob loodetavasti kaasa palju väikseid Zorrosid!» naeris kuraatoriabi.

Akvaariumi kohal romantilise muusika mängimise idee tuli okeanaariumi töötajatele pärast seda, kui Belgiast paaritumiseks kohale toodud kuueaastane Zorro Mazawabee nimelise emahai vastu mingit huvi ei ilmutanud.

Kuna oma endiste akvaariumikaaslastega oli Zorro agaralt paaritunud, olid ootused kõrged ning pettumus suur, kui tema suhe Mazawabeega vaid platooniliseks jäi. Tänu Barry White’i romantilisele muusikale said haid aga oma sugueluga järje peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles